сряда, 26 октомври 2011 г.

Задържаха 19-годишен отвлякъл и изнасилвал ученичка

За противозаконно лишаване от свобода, изнасилване и сексуална експлоатация на непълнолетно момиче 19-годишният Г.Х. е задържан вчера в РУП в Кърджали. Сигнал, че непълнолетната не се е прибрала в дома си втори ден, е подаден в полицейското управление в неделя вечерта. Тя е обявена за издирване и е била открита от полицейски автопатрул в района на автогарата в Кърджали. След снетите обяснения са извършени допълнителни оперативно-издирвателни действия от криминалисти в ОД на МВР и РУП в Кърджали. Полицаите са установили, че ученичката е била противозаконно лишена от свобода и в продължение на два дни принудително държана в апартамент в кърджалийския квартал “Възрожденци”. Там многократно била изнасилвана от Г.Х, след което насилникът я принудил да проституира. 
В хода на предприетите от полицията действия са установени част от клиентите, които са имали контакти с непълнолетната. Работата по разследване на престъплението продължава. На извършителя на тежкото криминално деяние ще бъде поискано удължаване на мярката за задържане с прокурорско постановление. Образувано е досъдебно производство за изнасилване и склоняване към проституция.

7 коментара:

Анонимен каза...

aaaa taka deystvayte brq..

Анонимен каза...

е , като го пуснат след 72 часа или 6 месеца...
пак същото

Анонимен каза...

da go obesqt toz izrod i da e za urok na vsi4ki kato nego,zaradi takiva kato tezi bokluci ne mojeme da se dvijime svobodno po ulicite.i tezi ''klienti'' sa za ....do jivoten zatvor ili da gi varjat v centara na grada i vseki minuva4 da gi PLUE

Анонимен каза...

obesete tozi siganin

Анонимен каза...

inego da go iznasilyat v pandiza

Анонимен каза...

A ima li roditeli tova momiche,ili pone mayka,a?Ta da go razkasa sas zabi i nokti tozi izverg!!!

Анонимен каза...

mangal prigotvili vazalina zatvora se ti trava

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!