събота, 3 септември 2011 г.

Засилени мерки за сигурност по време на изборите

По време на изборите полицията ще вземе необходимите мерки за сигурност, за да се избегнат всякакви нарушения, каза днес за в."Нов живот" комисар Баранов.
 Ще се осигури охрана още с докарването на самите бюлетини. Те ще се охраняват докато се изнесат от секциите. В самите секции също ще се охранява, за да не се извърши престъпление. Тази охрана ще стои извън изборното място. Намесата на полицията в самото изборно място става винаги само с молба на Председателя на изборната комисия, допълни Баранов.
Случаят в Папрат е приключил в Полицията. Днес материалите са внесени в Районната прокуратура в Момчилград, където ще бъдат обработени в 3-дневен срок и ще се внесат в Районния съд в Момчилград.
Случаят в Дядовско продължава да се води като досъдебно производство. В рамките на следващите две или три седмици ще бъде приключено и материалите внесени за съд, каза Баранов и призова  гражданите да спазват обществения ред и да зачитат правата на всички.
 Ваня ПЕТРОВА

Снимка: Петко БОРИСОВ

1 коментар:

Анонимен каза...

petko , tosi za6to nema edna zaka4alka za sakoto si, ami go e visnal na stola si?
i toi e mnogo bos v upravlenieto li?
kato 6efa na KAT li?- deto vsi4kite mu lampi po koridorite sa potro6eni i potanali v debeli payajini, a klozeta mu e rajdqsal i vmirisan i mrasotiqta tam e po-golema ot tori6teto na kravefermata ot zimzelen?kak gi tarpite tesi marselivci i ne ste gi izhvarlili o6te?

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!