вторник, 6 септември 2011 г.

Меглена Кунева обсъди проблеми в здравеопазването с кърджалийски лекари

Меглена Кунева и кандидатът за вице президент Любомир Христов обсъдиха наболели проблеми свързани със здравеопазването с кърджалийски лекари и здравни работници. Тя определи национализирането на здравните фондове като голям удар, който е обезсърчил гражданите да плащат здравните си вноски. Христов посочи, че 1,4млрд. лева са били присвоени от Здравната каса.
В политически аспект,  Кунева изрази мнение, че във властта има хора склонни към самозабравяне, за които трябва да бъде проявен обществен контрол.  Тя призова гражданите да се противопоставят на т.нар.”Вечни партии”.
Следващи спирки от националната обиколка на Кунева и Христов са Златоград и Неделино.

7 коментара:

Анонимен каза...

Za razlika ot BOIKO tezi dvamata ,edva li sa idvali da posetiat i da se vidiat s Kardjaliitzi ..

Анонимен каза...

Какви са тези тайни срещи или са дошли на гости на д-р Черкезов и д-р Стайкова?

Анонимен каза...

Бойко е един лентяй и паразид.Човекът мафиот 1

Анонимен каза...

"boyko" "posetyat" "vidyat" "kardzhaliyci" - 4/четири/ правописни грешки има в написаното от предишния "анализатор". От това може да се разбере колко интелегентни и умни са подръжниците на Б.Б. Тази госпожа е призната от ЕВРОПА, и няма смисъл някой неграмотен да и дава оценка. На България и трябват политици от такъв тип, признати от Европа, които да ни поведат към там. Пожелавам успех на г-жа Кунева.

Анонимен каза...

i kakvo kato e idaval da prereje lenti Boyko, nisto ne e napravil za KARDJALIYSKIA REGION

Анонимен каза...

vmesto reklama na kuneva da pravite samo ...
po-dobre snimaite poliklinikata otvatre i otvan ot vsi4ki etaji i kabineti i bolnicata i napravete album s snimki i video .... i do tqh slojete snimkata na kuneva...naprimer kak otiva na pregled pri ginekologa stoyanov ili stoyanova, ili pri georgiev , ili pri o4en lekar, ili pri kojen lekar, ili na zabolekar...snimki ot kabinetite zaedno s lekarite i kuneva - neto...
vestni4e, mnogo ne6ta krie6 i premal4ava6...na nikogo ne pomaga6, nito na sebe si dori...
istinite neto slagai i pe4eli....aktivni grajdani i aktiven vestnik s zdravi o4i , u6i i usti iskame...svetat vi gleda sa6to i vijda dobre....

Анонимен каза...

Най корумпираните хора в България са лекарите!

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!