неделя, 4 септември 2011 г.

Доган: В политиката и спорта премереният риск и отличният баланс са важни

Между политиката и спорта има нещо много важно. Най-вече за тези, които разбират от АТВ-та. Премереният риск и отличния баланс. Пожелавам на всички участници риск и отличен баланс, а на всичко които ще наблюдават състезанието много тръпка и удоволствие.
Това каза лидерът на ДПС Ахмед Доган при старта на трети кръг от Националния шампионат по офроуд и трети кръг от Балканска Рали-Рейд Купа 2011, която се провежда в Кърджали.
 При старта на международното състезание Доган подкара и АТВ, а кметът на Кърджали инж. Хасан Азис – мощен джип. 60 състезатели от 10 държави участват в най-голямата офроуд надпревара на Балканите. В клас ATВ участва и петкратния победител в рали Дакар Йозеф Махачек от Чехия.

Нахит ДОГУ

6 коментара:

Анонимен каза...

Летяща чиния ще има ли?

Анонимен каза...

LETYASHTA 4iniya she ima..i tok she hvirlya....

Анонимен каза...

ДуПеСе на АТВ

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

ЗА ДВЕ СНИМКИ ОБЩИНАТА - КМЕТА,МНОГО ПАРИ ДАДОХТЕ! НО НАЛИ НЕ СА ТВОЙ-ДАВАЙ.КАКВО СА 18 МИЛИОНА НЕ ПАЛТЕНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ОБЩИНАТА.ДА НЕ СА ТВОИ(НА КМЕТА).

Анонимен каза...

-Г-н Доган, защо не идвате на работа а си стоите в сараите?-пита Цецка Цачева.
-Ами нали казахте : лаф-моабета да си го правя в къщи....

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!