петък, 2 септември 2011 г.

Изборите ще бъдат аршин, с който се мери свършената работа

Трябва да кажа, че след като премиерът ми възложи да бъда министър на културата, разбираемо е тази отговорност изцяло да ангажира енергията ми и смея да твърдя, че полагам големи усилия тази отговорност да бъде успешно реализирана. Това казва в интервю за "24 часа" министърът на културата Вежди Рашидов. А колкото до привличане на още електорат в Кърджали, тъй като ГЕРБ е управляващата партия, тази отговорност изцяло бе възложена от Цветан Цветанов на Цвета Караянчева като областен лидер на ГЕРБ. Изборите ще бъдат аршин, с който се мери свършената работа.
Спецификата на всички етноси в България е липсата на какъвто и да е сериозен и задълбочен анализ на самите етноси през изминалите десетилетия. А онова, което е специфично за такива райони, е, че там няма избори, а има технология - нещо, което останалите партии не разбират. А иначе хората независимо от техния произход, вяра и идеология са еднакви навсякъде. Борбата за съществуване е за всички. Така че в случая повече мога да говоря за специфичността на всички български партии, които не са в час с машината ДПС. Едно колело не може да бъде спряно с постлан килим, а само с прът в колелото, казва Рашидов.

12 коментара:

Анонимен каза...

Много вярно!

Анонимен каза...

А онова, което е специфично за такива райони, е, че там няма избори, а има технология - нещо, което останалите партии не разбират.Напълно прав си.Това е технологията на комунистическите избори тип "строй се преброй се" !Тука изборите са свършили преди да са почнали !!!Комунистическа демокрация !

Анонимен каза...

Вежди искам само да те питам какво стана с твоя антураж Манев и си е.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Казаното няма нищо общо с ресорството на Рашидов. Повтаря думите от партийната централа. Живея тук и не искам други да говорят от наше име . Ние в Кърджали все още сме живи и сами искаме да разкажем историите си . Другото е гадаене по звездите. Нищо друго не вижда ВЕЖДИ. Пръти, побои и пияници са все реплики техни

Анонимен каза...

Kогато, Мюмюн е бил главно действащо лице на побоища и заплахи цели 20 години като шпиц командо в ДПС по време на избори в/Ст.Загора,Мадан,Кирково, Кърджали и др. места/ сега се сети че така не може който-гроб копае сам пада в него... така че, когато си взел и продължаваш да взимаш и лъжеш ВСЕВИШНИЯ дава урок че, така не може и не бива...

Анонимен каза...

Вежди , ако годините те върнат назад в детството ти , ще поискаш ли чесно да направищ нещо за КЪРДЖАЛИ - ей тъй като обикновен човек , като комшия , като приятел , като момчето от чина - ????????

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Много е етична и културна каката, вместо да търси съвети и разбирателство с Вежди, тя тръгна да го игнорирва и конфронтация с човека който успя да разклати и да се прави на вода ненапита, без да си задава въпроса благодарение на кой е там...

Анонимен каза...

STIGA SI RYAZAL

Анонимен каза...

Само да помисли КАКАТА, ако го нямаше ВЕЖДИ на изборите и не поведе хората към победа, къде щеше да бъде СЕГА.Щеше да бълнува парламент и произвол. Трябва каката да знае задължително и да прочете много добре УСТАВА на ГЕРБ, ЗА ДА ИЗЧИСТИ партията от узурпатори, като самозабравилия се и превърнал партията в частен клуб за постигане на лични цели и мръсни амбиции... ЕТО затова хората вече и то доста на брой се отказват и напускат герб... родопчанина вече не вярва на празни приказки, а на решителни действия и то чрез честни и не опетнени, знаещи и можещи... а такива в началото имаше доста в ГЕРБ...!!!???

Анонимен каза...

А бе пияница Веждьо забравили годините когато майсторите от Кърджалийско ти строиха твойта къща и не им плати парите на тия майстори

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!