четвъртък, 1 септември 2011 г.

Премиерът не пропусна да се осведоми за проблемите на Кърджали

След като направи първата копка на пътя за Гърция премиерът Борисов  пи кафе в центъра на Кърджали и обсъди актуалните местни проблеми с министрите Ивайло Московски, Росен Плевнелиев, депутата Цвета Караянчева и областния управител Иванка Таушанова.







На летището край Кърджали  го чакаше правителствения хеликоптер, който го отведе до Пловдив, откъдето Борисов отлетя за Париж. Там той ще вземе участие в Международна конференция за подкрепа на нова Либия, която ще се проведе в Елисейския дворец.





                                                                                             Снимки: Мехмед РЕДЖЕБ
                                                                                                                Петко БОРИСОВ



3 коментара:

Анонимен каза...

Когато представители на БСП-Караянчева,Таушанова и ДПС кадрите начело с Мюмюн "далавераджията" се засекат някаде няма значение къде и кога интересите им толкова се преплитат че са готови на всичко дори да пратят дявола да излъже Б.Борисов от тяхно име... чакахме промяна а то какво се оказа загубиха наивните и честните със стари мутри нов имидж не може...!?

Анонимен каза...

Я сега ти ми отговори как е в ДПС! Всички стари комунисти и то ДС, които активно са взимали участие в смяната на имената и всичко останало,й минаха в ДПС! Щом главата на тази "ФИРМА" е ДС какво остава за ПО-НАДОЛУ?! ХОРААААА ... Вижте първо вашата къща, после на другия. Научете се да правите това и тогава няма да олеквате. Всеки свестен човек ще те направи на мад и маскара с ТЕЗИ ДПС "ЛИДЕРИ". Всички имат ИСТОРИЯ .. и то каква :)

Анонимен каза...

ГЕРБ носи свободата на Кърджали !!!!!

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!