вторник, 6 септември 2011 г.

Злато и пари отмъкнаха измамници от 80 годишна жена

1000 лв. и 21 грама златни накити е предала на телефонни измамници 80-годишна дама от Кърджали, съобщават от регионалния пресцентър на МВР. Вчера около 13 часа кърджалийката получила вест по телефона, че нейната племенница е катастрофирала, ударила дете, което починало на път за болницата. Мъжът поискал незабавно да бъдат осигурени пари за разрешаване на проблема и пред апартамента си жената предала парите и златните бижута. По-късно се сетила да позвъни на роднини и като разбрала, че е измамена, подала сигнал на тел.112. Със сили на РУП-Кърджали са били организирани незабавно издирвателни действия и проверки на автомобили и лица, но извършителят на измамата засега не е установен. Работата по случая продължава.

2 коментара:

Анонимен каза...

при нас е така парво правим после се замисляме вместо да помисли и да се обади тази жениза преди да ги е дала парите да бе6е се обадила тогава

Анонимен каза...

Крадците и мошениците разчитат на нашия наивитет и паниката ни в такива случаи!
Хора, мислете преди да направите каквото и да било, ПИТАЙТЕ и ПРОВЕРЯВАЙТЕ НЕЩАТА ПЪРВО!

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!