петък, 27 май 2011 г.

Журналисти от „Нов живот” с най-точен мерник

Вчера на стрелбището под „Пневматика” се проведе състезание по стрелба между журналисти. Поводът е 24 май. Организаторът Иван Коларов каза, че има намерение  състезанието да се превърне в традиция.
Участниците бяха общо 9 – две жени и седем мъже. Те се състезаваха както индивидуално, така и отборно. Формираните отбори бяха общо три. В първия, който беше сборен, участваха двама представители от „Нов живот” и един представител от телевизия „Източни Родопи”. Във втория състезателите бяха от вестник „24х7 Родопи”, в третия – кореспонденти на вестници и телевизии.
Преди да започне състезанието се проведе инструктаж по безопасност.
 Всеки участник имаше по 10 изстрела с монокалибрен пистолет „Марголин” и мишена на разстояние 15 метра.
В отборното класиране първото място спечели „Нов живот” и телевизия „Източни Родопи” с 225 точки. Второ място взеха кореспондентите, трето - „24х7 Родопи”.
В индивидуалното класиране победител е Добромир Алтабанов от „Източни Родопи” с 96 точки. Второто място зае Петко Борисов от „Нов живот” с 92 точки, трети е Петър Бакалов, кореспондент на БТА.
Ваня КОСЕВА

3 коментара:

Анонимен каза...

Bravo dano sa i taka to4ni i s novinite :)

Анонимен каза...

bravooooooooooooooooooooooooo

Анонимен каза...

ama vie i strelbi6te li ste imali, de go????turete mu snimki

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!