понеделник, 10 януари 2011 г.

Лидерите на АБВ по места неофициални, но реални

Формацията АБВ няма да назначава официални местни координатори.Те ще действат неофициално, възможно е дори да не бъдат учредени регионални структури, научи „Нов живот” от запознати с делата на движението. Това не означавало обаче, че то няма развива политическа дейност. „Неофициалността” на АБВ била с цел да не се дразни „партията-майка” БСП. Сдружението все още няма съдебна регистрация. Сигурни засега са пълномощниците му в три града, един от които Кърджали. Човекът тук е Ангел Коджаманов. Другите двама са Венелин Узунов – Разград, и Йоан Костадинов - Бургас. Към момента те нямат, а най-вероятно, както се твърди, няма и да имат, официален статут на местни лидери или координатори. Все пак повече подробности ще станат известни след съдебната регистрация на формацията.
Преди време Сергей Станишев намекна, че партията ще се противопостави на опитите на АБВ да основе местни структури и да привлича членове на БСП, което твърде вероятно е една от основните причини, продиктувала намерението на АБВ, да не се официализира по места.  

4 коментара:

Анонимен каза...

Партиец:
Този от кумова срама ли се нареди в АБВ-то?

Анонимен каза...

Запознатите с делата на движението май работят във в."Сега" . Те пък периодично притоплят стари манджи, ама не от тенджера , а от готварска книга. Аман от такива "новини"

Анонимен каза...

БКП....БКП......БКП.... а къде е Прокуратурата ДАНС .....и полиция...СМЯХ....?????????

Анонимен каза...

Любо Въчев просо сънува

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!