понеделник, 10 януари 2011 г.

Кърджалийски зет начело на "24 часа"


Новият издателски борд на вестникарска група "България" обявява конкурси за главни редактори на "24 часа", "Труд", "168 часа" и Седмичен труд". Това обяви Любомир Павлов, президент на Издателския борд. Ще има конкурс за първи директор за интернет сайта на вестникарската група. Очаква се конкурсът да приключи до края на февруари.
Никола Пенчев и Зоя Деянова остават като изпълняващи длъжността главни редактори съответно на вестниците "168 часа" и "Седмичен труд". Тошо Тошев и Венелина Гочева са предложили за изпълняващи длъжността главни редактори на "Труд" и на "24 часа" Никола Кицевски и Борислав Зюмбюлев и предложението е прието. Журналистът Борислав Зюмбюлев бе зам.-главен редактор. Той е съпруг на родената и израсла в Кърджали журналистка Паола Хюсеин. Тя също работи в „24 часа”. Майка й и баща й са уважаваните от всички кърджалийци – педиатърът д-р Хюсеин и учителката Мария Самуилова.
Според Любомир Павлов рекламните приходи и тиражите на изданията на групата ще се увеличат. Изданията на групата може да станат едно по едно публични дружества, което да привлече допълнителни инвеститори, каза Огнян Донев, член на борда. Тези, които се променят по-добре, печелят пред своите конкуренти. Ще използваме времето на депресията, за да сме най-добрите, когато започне икономическият подем, каза Донев.
Тошо Тошев остава акционер в "Медия холдинг", като делът му малко се увеличава от досегашните 6 %. Той ще бъде и председател на борда на директорите на "Медия холдинг". Венелина Гочева също ще притежава акции в "168 часа", добави Павлов.
Съкращаване на журналисти в нашите издания няма да има, категоричен беше Любомир Павлов.
Проучване на агенция "Медиана" показва, че вестникът с най-много читатели е "Труд", следван от "24 часа", "Телеграф" и "Стандарт". Сред младите хора "24 часа" е по-популярен, сочи проучването, добави Павлов.

4 коментара:

Анонимен каза...

Комшийка:

Много кадърен журналист е Зюмбюлев, а Паола помним като отлична ученичка в Езиковата. Чета "24 часа" заради техните публикации.Прекрасно семейство. Радвам се за тях.

Анонимен каза...

Ауууу, семейство Адамс. Майката е такъв хамстер и използвач, че нямам думи.
Съсед

Анонимен каза...

Мария Запрянова:
Много злобни са някои кърджалийци.Бе, зарадвайте се, че някой е успял. Стига завист и злоба.

Анонимен каза...

Lele, uvajavonoto semeystvo-izpolzvaci. Sega maykata na Paola ste hodiqko da iznudva toq, onq , kato tista na glaven redaktor.

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!