понеделник, 10 януари 2011 г.

Полицейска хроника

Кърджали  - Сигнал за кражба на 5 лодки от склад на фирма е подаден в РУ в Кърджали. Тъжителят заявил, че престъплението е извършено в интервала от средата до края на декември. Полицаи извършват проверка по сигнала.
Крумовград -  За кражба на покъщнина от частен дом в село Подрумче в РУ в Крумовград вчера е задържан С.Х./22/. При проверка в дома му полицаите открили голяма част от откраднатите вещи, които са иззети. По първоначални данни мъжът влизал няколко пъти в чуждата къща и изнасял техника и други предмети. Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно производство.
Момчилград  - Тази нощ в РУ-Момчилград е задържан водач, управлявал автомобил след употреба на алкохол. Х.Т./32/ се е движил с “Фолксваген” и е спрян за проверка на ул.”Гюмюрджинска”. Алкохолната проба на шофьора, измерена с техническо средство, е 2,69 промила. По случая е образувано бързо производство.
26 ловци от дружинката в Звездел са проверени от полицай от РУ в Момчилград. Няма констатирани нарушения.
 Кирково - Лекотоварен автомобил “Мерцедес” се е запалил в село Крилатица. Техническа неизправност е причина за произшествието, при което няма пострадали. Колата е изгоряла. Екип на звеното в Подкова е потушил пламъците.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!