понеделник, 6 декември 2010 г.

Гавра с наши волейболистки в Казанлък

Съдии и организатори на  републиканския турнир по волейбол за девойки младша възраст се изгавриха с момичетата на "Арда", съобщи треньорът Месут Хайрулов. 
Най-напред  отложиха с 45 минути мача ни с Чирпан. Той трябваше да играе с събота в 9 часа. Започна с 10 без 15. Победихме ги с 3:0 гейма. Веднага след това в 11  ни принудиха да играем с домакините от Казанлък. Възпротивих се, че момичета на  12-13 години не могат да играят два мача един след друг. Никой не ме чу.
Въпреки това  спечелихме първия гейм срещу Казанлък с 25:17. След това обаче започна безобразното съдийство. Режеха ни отвсякъде. Стигна се до абсурда, когато треьорката на Казанлък поиска почивка. Двата отбора тръгнаха да излизат от игрището, и в същото време съдията свири точка за  тях. Загубихме с 1:3 гейма.
На два пъти ми идеше да се откажа и от мача, и от турнира, но заради феърплея не го направих, сподели Месут Хайрулов.
В последния мач девойките на "Арда" победиха  "Средец" с 3:0 и станаха трети на турнира.
Следващият турнир за рпепубликанско първенство ще е в Сливен.
Треньорът е инфромирал  президента на волейболния клуб Милко Багдасаров за безобразията в Казанлък.  Ръководството ще внесе жалба до федерацията.
От  волейболния клуб в Града на розите се оплакват и други отбори от България. Миналата година от своеволията и грубата намеса на президента на "Казанлък" пострада  тимът на "Хебър" от Пазарджик

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!