петък, 19 ноември 2010 г.

Седем имота вади на търг община Ардино

Седем урегулирани поземлени имота на територията на община Ардино ще бъдат обявени за продажба чрез търг. На свое заседание местният парламент упълномощи кмета на общината Ресми Мурад да организира, подготви и проведе търговете и да сключи договори за продажба със спечелилите участници.
Лицензирани оценители са изготвили експертни оценки за недвижимите имоти – частна общинска собственост. Продават се бившата детска градина и училището в село Китница. Началната тръжна цена на имота е 16 970 лв.
Вторият по-апетитен имот е бившето основно училище в село Главник. Общата площ на земята е 952 кв.м с двуетажна масивна сграда, а началната тръжна цена за него е 14 650 лв.
Ще бъде обявена за продажба и бившата административна сграда на кметството в село Ленище, с първоначалната тръжна цена за имота е 5 060 лв.

В имотите, предвидени за продажба, влизат още бившето основно училище в село Сполука, гаражни клетки в Боровица, както и урегулиран поземлен имот в Бял извор. НЖ

3 коментара:

Анонимен каза...

Ще се намерят ли балъци да купуват имоти в Ардинско? С некадърно управление от ДПС района е обречен на мизерия,нищета и обезлюдаване.

Анонимен каза...

Никаква идея за развитие.Никаква!!!!Кой не може да продава,тия от ДПС се мислят за големи умници.

Анонимен каза...

Zashtoto arslanite napusnaha Iridere kotkite se namyaukaha da lijat na DPS.

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!