понеделник, 22 август 2011 г.

Двама пострадаха при петте катастрофи в последните три дни


Двама са пострадали при две от петте пътни произшествия, станали на територията на област Кърджали в  последните три дни. 38-годишен мотоциклетист се преобърнал в канавка по пътя между Джебел и село Фотиново. Водачът е със счупена ръка и е настанен за лечение в пловдивска болница. Причината за произшествието е движение с несъобразена скорост. 53-годишен пешеходец е блъснат от “Мерцедес”, управляван от С.М./25/,  на бул.”Тракия” в Кърджали. Пешеходецът излязъл внезапно на платно между паркирани автомобил. Шофьорът откарал пострадалия в Центъра за спешна помощ. След преглед мъжът е  освободен. Алкохолната проба на шофьора е отрицателна. Съставен му е акт. 
Шофьор с алкохолна проба 2,03 промила е предизвикал пътно произшествие на разклона за село Стремци. Х.Х./49/ извършвал маневра на заден ход с лек автомобил “Лада” и блъснал спрял “Фолксваген”. След положителния тест за алкохол виновният шофьор е задържан в РУП в Кърджали. М.С./62/ изгубил контрол над управлението на багер и помел три колчета от предпазна ограда на ул.”Първи май” в Кърджали. Алкохолната му проба е отрицателна. Съставен му е акт. 
След нарушена дистанция “Опел”, управляван от  Н.Д./25/, блъснал движещ се пред него “Фолксваген”  в района на село Черноочене.  Тестовете за алкохол на шофьорите са отрицателни. На виновния е съставен акт.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!