четвъртък, 10 ноември 2011 г.

И Наим Сюлейманоглу приятел на „Нов живот” във Фейсбук

Профилът на „Нов живот” във Фейсбук набира все по-голяма популярност. За кратко време нашите приятели са вече над 1 600. Това са не само хора, живеещи в Кърджалийско и в страната, а и нашенци, намиращи се в момента в Турция, Гърция, Македония, Германия, Швеция, Испания, Италия, Норвегия ,Русия, в държавите от Латинска Америка и въобще от целия свят.
Естественият интерес към социалната мрежа наложи пилотното откриване и на профил на „Нов живот” в Туитър, който също набира скорост и за една седмица последователите ни там са вече 12 човека.
Вече можем да се похвалим, че наш приятел и читател в социалната мрежа е Наим Сюлейманоглу, многократният олимпийски и световен шампион по вдигане на тежести, който е родом от Кърджалийско. Неговата заявка и добавяне в профила на „Нов живот” стана точно по време на Курбан байрама. Със сигурност като е научил, че ни има във Фейсбук, е решил да си направи един огромен подарък за празника, за да може да се информира от надежден източник за родния край.
Обяснимо е, че нашите читатели са особено активни по време на празници, когато всички са свободни и имат достатъчно време да седнат пред компютрите и да се информират за родния край. Така беше и в дните на Курбан байрама. Поне със стотина повече станаха приятелите ни във Фейсбук.
Някои от тях дори се възхищаваха и учудваха, че електронната страница на „Нов живот” се поддържа и зарежда с новини и по време на почивните дни, за да информира хората за събитията, случващи се в региона на Родопите. Често получаваме похвали за усърдния труд на журналистите, редакторите и фоторепортерите, които се намират във всички горещи точки на събитията, за да ги отразят чрез вестника и електронната ни страница.
Особено ни радват онези наши читатели и приятели, които чрез своите сигнали, информации и снимки стават съавтори в нашите издания.
Така стана ясно, че в Ардино си имаме републиканска шампионка по канадска борба, тежка категория, която е с увредено зрение и се казва Емилия Стоянова. Благодарение на нашия читател Бора Каан, „Нов живот” показа нелицеприятни снимки от замърсената с животински кости гора край село Бойно.
Нашите приятели и читатели от Истанбул и Измир ни имат огромно доверие и по време на местните избори се интересуваха за всяка промяна в резултатите, питаха ни за все повече, нова и нова информация. Хората често ни поздравяват за добре свършената работа и ни се радват, че целият екип на „Нов живот” работи неуморно.

2 коментара:

Анонимен каза...

sami se hvalite... ne vijdam lica i tehnite ocenki tuk...nema snimki, video... lipsvat mnenia na balgarki i na balgari, na 4ujdenci za vas...

Анонимен каза...

Ще си позволя да ви дам един съвет. Направете си страница, а не профил. Тогава ще имате много повече почитатели. Така ще имате раздел дискусии, връзки и др. Също така, ще може да вграждате в страницата си външни приложения. Като цяло всичко, ще бъде много по-систематизирано и интересно :) Успех!

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!