понеделник, 21 ноември 2011 г.

Пожар изпепели стопанска постройка и фуражи във Фотиново

3800 бали сено и слама, 10 тона царевица, 4 тона картофи, 4 тона брашно и трици, 2 тона бирена мая, 12 пчелни кошера, фуражомелачка и 360 кв. м покривна конструкция на селскостопанска в село Фотиново са изгорели при пожар вчера. 
Сигналът за произшествието е подаден в 13 часа. 7 огнеборци от участъка в Бенковски са потушили пламъците. По първоначални данни причина за произшествието е човешка небрежност. Близо до постройката били запалени сухи треви и така огънят стигнал до лесногоримия складиран фураж. Дежурна оперативна група от РУП в Кирково е извършила оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно производство за палеж. 
В 21,21 часа снощи е подаден сигнал за горяща къща в кърджалийския квартал “Боровец”. 7 пожарникари от звеното в Кърджали са потушили огъня, който унищожил 200 кв.м покривна конструкция. Причините за пожара са в процес на изясняване. 
Пукнатина в комин е причинила пожар в апартамент в областния град. В жилището са изгорели вещи в килер и са опушени стените. Екип на звеното в Кърджали се е справил с произшествието.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!