петък, 11 ноември 2011 г.

Караянчева: Заблуждават, че Багдасаров е втори

Народният представител Цвета Караянчева коментира пред "Нов живот" като смехотворно твърдението, че кандидатът за кмет на Кърджали от БСП Милко Багдасаров изпреварва Илия Илиев от ГЕРБ със 101 гласа, според резултатите от ръчното броене на бюлетините в Апеалативния съд. Такова нещо няма как да се докаже, защото се броят само бюлетините на ГЕРБ и ДПС, подчерта тя. Тези на БСП не се броят.
Това твърдение, чийто източник е кметът Хасан Азис, цели да бъдат заблудени кърджалийци, че има някакво разместване в позициите на кандидатите. БСП и ДПС са били винаги партньори и е нормално да си подават топката.
След като резултата от изборите е категоричен, няма значение кой е втори и кой трети. Целта ни да поискаме ръчно броене беше да да бъдат доказани многобройните нарушения на Изборния кодекс, които бяха извършени в някои секционни комисии, каза Караянчева.
Сред броените като валидни излязоха бюлетини, които са в разрез с изискванията на Избирателния кодекс – само с един печат, празни, липсващи, даже и една фалшива – без холографския знак. Това потвърждава сигналите на избиратели и застъпници, които са посочени в нашата жалба пред съда, заяви Караянчева.

11 коментара:

Анонимен каза...

Трябва ли да лъжеш за да те харесат в София?

Анонимен каза...

Караянчева:Не заблуждават ,че Багдасаров е втори

Анонимен каза...

Г-жо Караянчева такова зло цяло Кърджали да се събере не може да ти го направи, ти което направи след изборите просто поздрави г-н Хасан Азис и в София при г-н Борисов с оставка и повече не се връщай в Кърджали.

Анонимен каза...

Караянчева кой те иска тук?В кръвта ти е способноста да се подмазваш.

Анонимен каза...

GOSPOJO KARAYANCEVA ako cetete tova mneniye da znaete vashite aktivisti lijat ce ima natisk ot dps da znaete ce vashite aktivisti lijat.obajdat se na direktorite na otdelni sektori(taka da go kajem)sis cel da gi pretisnat da glasuvat za gerb i lijat tolkova dolno ce ne mise govori.spored mene po dobre si idete stoto znaete ce znaete za tiya dalaveri a i samata vie ligate i natyiskate horata.a trybva horata da glasuvat svobodno.

Анонимен каза...

Срам и позор ! Време е Вежди Рашидов да си прибере вересиите !

Анонимен каза...

В тази страна на власт е глупостта, подай си оставката бе жена. Стига вече с тези циркове,писнани вече да четеме едно и също! Толкова ли си с плитък мозък. Станалото вече е станало, изгради стратегия за следващите избори, но за това се иска малко акъл, главата ти да не е само за украшение на раменете но и да служи за нещо друго. Съжалявам, че съм гласувал за ГЕРБ.

Анонимен каза...

Samo GERB shte opravi taq darjava BSP I DPS sa drujki,kak ne gi e sram nakaraha horata da glasuvat za kandidata na BSP za prezident gp Kalfin,ave depesari za vlast shte prodadete i maykite si malko li stradaha horata v vazroditelniqt proces,vie depesarite ste takiva dolni che chovek i da vi zaplue na liceto vie shte go lijete i shte kajete che dajd vali

Анонимен каза...

КАРАЯНЧЕВА НАШИЯ ДЕПУТАТ Е ВЕЖДИ ВСИЧКИ ЗА НЕГО ГЛАСУВАХМЕ.МОЛЯ ВИ СКРИЙТЕ НЯКЪДЕ ПОНЕ ПЕТ ГОДИНИ.ВИЕ ВРЕДИТЕ НА ГЕРБ.

Анонимен каза...

ГОЧЕВА Е ЗАБОГАТЯЛА С 23ХИЛЯДИ ОТ КАКТО Е ДИРЕРКТОР.ВСЯКА СЕДМИЦА Е ВДИМИТРОВГРАД НА ПАЗАР СЪС СЛУЖЕБНИЯ АВТОМОБИЛ.ТЯ НАЙ-МНОГО ВРЕДИ НА ГЕРБ.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!