сряда, 9 ноември 2011 г.

Още седмица дават на партиите да изчистят плакатите в Кърджали

3-дневният срок след изборите за почистване на предизборните плакати и афиши в Кърджали е удължен със седмица. Тогава ще стане ясно коя партия в община Кърджали ще получи внесеното преди изборите капаро от 400 лв. за почистване на агитационните си материали по улиците и коя ще бъде санкционирана, заяви пред "Дарик" секретарят на общината Сезгин Бекир. По думите му на политическите сили ще бъдат разпратени писма, с които се приканват да премахнат плакатите.

Седмица преди 23 октомври, със заповед на кмета на общината бе разпоредено всички участващи в изборите партии и коалиции да внесат депозит от 400 лева под формата на гаранция за това, че ще отстранят след изборите разлепените си агитационни материали.

Веднага след изборите в Кърджали бяха премахнати билбордовете на различните политически партии участнички в Избори-2011. И до момента обаче афиши и плакати на кандидатите от изборната кампания все още стоят на позволени и непозволени места.

1 коментар:

Анонимен каза...

Още поне 2 години омразните физиономии ще ни стряскат.Като се знае кой управлява - агаль агаль, без въобще да си дава зор, бас държа, че природата ще ни почисти предизборните плакати.

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!