вторник, 15 ноември 2011 г.

Трима от НАП в Кърджали се състезават за „Служител на годината”

За осма поредна година в НАП се проведе конкурсът „Служител на годината” посветен на патронния празник на администрацията - Свети Матей. Затова утре на специална церемония в столицата ще бъдат обявени имената на спечелилите призовите места служители от всички дирекции в страната. В националния конкурс се състезават и трима от офиса на НАП в Кърджали: Недялка Велкова, инспектор по приходите в "Контрол", старши публичен изпълнител Георги Георгиев - "Събиране" и Стефка Палазова, инспектор по приходите - "Обслужване". Всички отличени са спечелили доверието на своите колеги като професионалисти и добри приятели.
Още 11 служители от Кърджали, които имат по 20 г. стаж в НАП ще бъдат отличени на професионалния празник. Поводът е, че преди 20 години с Постановление на Министерски съвет от февруари 1991 г. данъчната администрация е създадена като самостоятелна структурна единици. А няколко месеца по-късно са назначени и първите данъчни служители.
От НАП – Кърджали припомнят, че през миналата година Елеонора Иванова, старши публичен изпълнител спечели националния конкурс „Служител на годината”.

2 коментара:

Анонимен каза...

Много ми интересно, как са избрали точно тези тримата. За това, че са спечелили доверието на своите колеги, не означава, че заслужават да бъдат отличени.

Анонимен каза...

боже,боже ,боже и тримата са един калибър ,особено пък лудата велкова. товали ли са служителите в нап колко по кадърни служители има.тези ли избрахте да са най.... най...........

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!