четвъртък, 10 ноември 2011 г.

Пуснаха водата на стадион „Дружба”, чистят дълга към МВР

Днес следобед водата на стадион „Дружба” в Кърджали е пусната, съобщи изпълнителният директор на футболния клуб „Арда” Васил Визев. Преди две седмици, в навечерието на мача с „Димитровград” ВиК спря кранчето заради близо 12 000 лв. неплатени сметки. По-голямата част са натрупани от предишното ръководство на клуба.  
Вчера платихме част от парите. Договорихме се за дългосрочно разплащане на останалата част, като своевременно ще плащаме и текущите сметки. Ръководството на ВиК прояви разбиране, за което сме им много благодарни, каза Визев.
Ще изчистим и дълга към МВР в Кърджали, където дължим около 9 000 лв. за полицейска охрана на мачовете.
Общо наследството на футболния клуб от бившия президент Рамадан Яшаров-Рамо е около 25 000 лв. борчове. Най-големи са към „ВиК и  полицията.
Няма проблем и с треньорското ръководство. Алекбер Камбер продължава да води мъжкия отбор. Проблеми със заплатите на футболистите също няма. Случва се двама-трима да получават възнагражденията си с няколко дни по-късно от останалите момчета, но това се дължи на временни затруднения на фирмите, към които се водят на работа, поясни Визев.
Стараем се всякак да възродим футбола в Кърджали. Това не става лесно. В тази криза ръководството е признателно, че има бизнесмени, които съкращават свои работници, за да дават заплати на футболисти.
В края на есенния полусезон предстои заседание на Управителния съвет, където ще начертаем плановете за бъдещето на отбора, уточни Визев.
Николай СТОЕВ

2 коментара:

Анонимен каза...

Атака-победа! / Арда-победа! Успех г-н Визев, вие сте истински кърджалиец!

Анонимен каза...

Za sıjalenie toy edin ot malkoto mileeshti za futbola .

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!