неделя, 23 октомври 2011 г.

ГЕРБ първенец по жалби за нарушения в община Кърджали

Предизборният щаб на ПП ГЕРБ в Кърджали в момента се очертава като първенец в подаването на жалби до ОИК Кърджали.
Жалба е подадена по повод нахлуване на кандидата за кмет от ДПС на с. Скалище, община Кърджали в секционна избирателна комисия и последвало инструктиране на застъпниците и членовете на комисията да обясняват на избирателите, че не трябва да гласуват за президент на Република България, което е изборно нарушение.
В друга жалба ПП ГЕРБ в Кърджали уведомява ОИК в Кърджали за агитация в изборния ден в с. Бойно, община Кърджали, където активисти на ДПС агитират от къща на къща в полза на техния кандидат за кмет, което е изборно нарушение.
Жалба от ГЕРБ има и по повод агитация в Кърджали пред СОУ “Пенчо Славейков“ в полза на кандидата за кмет от БСП Милко Багдасаров, агитацията се изразява в автомобил, облепен с агитационни материали, паркиран пред входа на избирателната секция.
Предизборният щаб на ПП ГЕРБ в Кърджали подаде жалба и по повод агитация в с. Широко поле от активисти на ДПС в полза на Хасан Азис - кандидат за кмет на община Кърджали.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!