неделя, 23 октомври 2011 г.

Нито една жалба в изборния ден в Кирковско

Спокойно протича изборният ден в община Кирково. До 15 часа в ОИК не е постъпила нито една официална жалба. Имало е само телефонни запитвания за неясноти около самото гласуване. В 15 от избирателните секции на територията на общината изборният ден започна в 5 часа сутринта. Три от тях са в района на Бенковски, 2 – в Тихомир, а останалите са в микрорайон Кирково. Разрешението за това е дадено от ЦИК. До 12 часа избирателната активност в общината е била 36 % за местния вот. Активността за президентския вот е с 4-5 % по-слаба. Най-висок е процентът на гласувалите в секции в Крилатица, Самокитка, Чорбаджийско, Средско, Априлци и на други места.
Следващите резултати за изборната активност ще станат ясни в 17 часа.
Кандидатът за кмет от ДПС на община Кирково Сали Рамадан гласува по обяд в секция № 22 в Могиляне. Гласувах за по-доброто бъдеще и обединението на община Кирково, да дадем шанс на младите хора да останат и се реализират тук, да подобрим условията и стандарта на живот, каза той.
Кандидатът за общински кмет от ГЕРБ Есат Садък даде своя вот в секция № 18 в СОУ „Н.Й.Вапцаров” в Бенковски. Гласувах за по-доброто бъдеще на община Кирково, за по-добър живот на нашите деца и срещу сегашното статукво, заяви той.
Неговият ден е започнал със среща и организиране на застъпниците за всички секции. В по-големите секции те са по двама души и работят без пари.











Шукран Идриз, кандидат за общински кмет на Кирково от ЕНП гласува в секция №57 в родното си село Чорбаджийско. Заедно с нея беше и синът й Денис, студент по право в Софийския университет, който дава своя глас за първи път. Гласувам за да продължи успешното развитие на община Кирково и за просперитета на България, каза Идриз. 

Снимки: Мехмед РЕДЖЕБ

7 коментара:

Анонимен каза...

Има още един кандидат-общински кмет в Кирково!Защо него не сте го показали?

Анонимен каза...

che za kakvo im e:)))) nie samo za sali ramadan znaem!!!:) aaaa i shukito:))) sus sina i denis koito bil STUDENT:))))))))))) A NIE PASTI QDEM:))))

Анонимен каза...

bravo sali 4estito

Анонимен каза...

kmetit ve4e e sali ramadan koyto ne znae da nau4i 4etito na vsi4ki,shuki 4ao 4ao moje otiva na baykal:0

Анонимен каза...

4estito sali bravo

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

bravo na chaveka deto she napravi po hubavo nashta obshtinaa !!!!

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!