неделя, 23 октомври 2011 г.

Милко Багдасаров: Очаквам балотаж и победа


Очаквам балотаж. Надявам се следващата седмица  да се  поздравим с победа. Вярвам, че това което говорихме и мислехме по време на цялата кампания ще се материализира в гласовете на хората. Убеден съм, че  Кърджали има много здраво мислещи граждани, които ще застанат зад нашите идеи и позиции и успеха ще е за нас. Така каза вчера кандидатът за кмет на община Кърджали от БСП Милко Багдасаров, минути след като гласува в 56-та секция на СОУ „ Петко Р. Славейков” точно в 10,00 ч. Той призна още, че сутринта е бил притеснен. Жена му дори му казала: „Не си във форма”. Но в момента, в който внукът се събудил и го взел на ръце всичко си дошло на мястото.  Надявам се, че избирателния ден ще мине нормално.
Ситуацията в Кърджали винаги е била една и съща по време на избори. Проблемите дойдоха с  5 000 души, които идваха тук да гласуват. Сега вече ги няма и ще се върнем в нормалния  ритъм. Затова считам, че ще стигнем до балотаж. Много е относително влиянието на избирателната активност. Не мисля, че тя ще се окаже  фактор, който да промени изхода от вота, коментира Багдасаров. Той заяви още, че Кърджали е мястото, в който си е избрал да живее.
Тук хората са много по-топли и съм оптимист, че града ни ще бъде след време най-доброто място за живеене, категоричен е Багдасаров
Снимка: Петко БОРИСОВ

2 коментара:

Анонимен каза...

Успех, Милко! Стискам ти палци!!! И гласувам, разбира се:-)

Анонимен каза...

УСПЕХ!!!

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!