понеделник, 24 октомври 2011 г.

Само Аврен с червен кмет

Новият-стар кмет на крумовградското село Аврен е Димитър Антонов. В неделя за него са гласували 206 избиратели, а за единствения му опонент Сергей Солаков – 33 гласоподаватели. Антонов е единственият кмет на населено място в Кърджалийско, избран от Българската социалистическа партия. Такъв срив червените не са имали от началото на демократичния преход. Нямат нито един кандидат за балотажите идващата неделя.
С прекъсване Димитър Антонов вече няколко мандата е кмет на Аврен. Той е един от най-големите радели за откриване на граничен пункт Аврен – Миртиски.

5 коментара:

Анонимен каза...

Posledniyat mohikan!

Анонимен каза...

ЕДИНСТВЕНИЯТ!НЕЗАМЕНИМИЯТ И ДАНО ДА Е ПОСЛЕДНИЯТ! ПИСНА НИ ОТ БСП И НЕЙНОТО ДРУГАРЧЕ ДПС! НАДЯВАМЕ СЕ ЧЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ДРУГАРЯТ АНТОНОВ ВЕЧЕ ЩЕ Е НА ПАМПЕРСИ!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

ЧЕСТИТО АНТОНОВ!ЗАСЛУЖАВАШ ГО!НАПРЕД!

Анонимен каза...

Братя помаци,дръжте се независимо от коя партия сте!Никога няма да ви предадем!Вие сте си наши и винаги ще ви подкрепяме!/един българин-християнин,Атакист от Кърджали/

Анонимен каза...

Вечная памет на столетницата!!!!!
Плевнелиев яко ви натри носа!!!
Да ви е честито!!!!!

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!