петък, 21 октомври 2011 г.

Адем Мехмед е подал жалба в ОИК за конфликт с представители на ДПС


Кандидатът за кмет на община Кърджали от ПП „Единна народна партия” Адем Мехмед е подал жалба в ОИК за това, че днес в 13,15 ч. в Горна Крепост автомобил, ползван от партията в предизборната им кампания,  е спрян неправомерно от досегашния общински съветник от ДПС Гюндюз Халил. Той противоправно и чрез сила изскубал захранващите кабели на звуко-озвучителната уредба на автомобила, за да прекрати течащия в момента аудио-запис с предизборен материал на ЕНП.
Проявата е изключително грозен и демостративен акт от страна на представители на друга политическа формация и противоречи на разпоредбите на българското законодателство, се казва в жалбата на Адем Мехмед. Този акт на нескрита агресия противоречи на добрите практики, заложени в Избирателния кодекс. Поради адекватното и разумно поведение на представителите на ЕНП, включително на кандидата за кмет на кметство  в Горна Крепост Гюнай Емин, не се  е стигнало до физическа саморазправа.
На конфликта  присъствал и народният представител Ремзи Осман, който заплашил, че принудително чрез полиция ще прекрати аудиозаписа на ЕНП. Пред свидетели казва: „Махайте се оттук, полицията е под мои заповеди”. Казано е на турски език.
Намесата и на народни представители е грубо погазване на законите и правовия ред, пише Адем Мехмед.
Към жалбата е приложен и 30-секунден запис на инцидента.

25 коментара:

Анонимен каза...

Strah gi e Adem.

Анонимен каза...

NOMER 5 Samo NAPRED SIS ADEM MEHMED

Анонимен каза...

mnogo dobre si napravil adem toy remzi na kakvo se pravii na ramboo liii a

Анонимен каза...

horata si otvoriha ocite vece vsicko znayat losoto za dps

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

nikoga nyma da glasuvam za tebe ti si edin ot tyh

Джафер Нуредин Мехмед каза...

Откакто съществува ДПС, все се намира някой, който да желае разединяването на избирателите на ДПС. Спомням си преди доста време Гюнер Тахир, в сговор с тогавашния лидер на СДС Иван Костов, се опитаха да разединят ДПС - разбира се че не успяха. Сега Касим Дал с лидерските си амбиции също се опитва да разедини редиците на ДПС - разбира се че и той няма да успее. На въпроса `защо не успяха?`, отговорът е следният: Знаете че в природата, особено в Джунглата, има маймуни, които скачат от клон на клон и си търсят удобно местенце. Характерното за тях е, че все от нещо са недоволни. Както в природата, така и в реалния живот, особено в Политическата Джунгла, също има `хора -политически маймуни`, които също скачат от клон на клон и си търсят удобно местенце и винаги са от нещо недоволни. Всички онези, които се опитваха да разцепят единството на избирателите на ДПС, бяха подкрепени единствено от тези политически маймуни, за които водеща сила са материалните облаги, а не моралните ценности. Ето поради тази причина опитите за разцепление на ДПС не успяха. Във връзка с горе казаното за политическите маймуни, ще ви кажа една своя мисъл, която на Турски език звучи така - "Maymunlar, daldan dala, daldan dala, şimdi kondu Kasim dala, döneklerden hayır yoktur, varsın konsun çürük dala!!!"

Анонимен каза...

Kray na DPS, glasuvahme tolkoz godini za kakvo, za da si napravi Hasan Azis hoteli v turciq li? Znaeteli kolko apartamenta ima shofiora na Hasan Azis? Sho ne go pitate Hasan!!! Za6to vsi4ki proekti na Hasan sa napolvina (neizpalneni)? Shte vi pomogna, v na4aloto se puska po-golqma suma koqto se krade i posle nqma pari da se dovarshi proekta.... Ne tez izbori shte go duuu....hate!!! Da vi e sladko!

Анонимен каза...

Spored men politicite sa mnogo smeshni samo znaqt da kradat kogato priblijava izborite vednaga pocva podkupa koncerti damski parti,a kogato e priklyuci vsicko daje nemoje da gi poznavate tva nesho se otnasq osobeno za DPS az shte glasuvam za ENP jelaq Vi uspeh! Hasan Azis mrazqqqq te

Анонимен каза...

Toya Remzi sled gafa, koyto napravi v Gluhar i posledvalite simneniya kim nego, che raboti sreshtu Hasan sega neshto preigrava mi se struva...

Анонимен каза...

Утре е ден за РАЗМИСЪЛ . Призовавам всички граждани на област КЪРДЖАЛИ да се замислят и да решават кой за кого да Гласува . ЗА тези ПРОДАЖНИЦИ И ГЪЗОИЗМЕННИЦИ .или за тези който са работили и ще работят за ПРОСПЕРИТЕТА на град Кърджали. ДА се замислят по въпроса най вече от район Глухар.

Анонимен каза...

Как беше партията на Адем ЕНМ ли:D:D:D

Анонимен каза...

БРАВО на Гюндюз Халил. ЕВАЛА.

Анонимен каза...

spored men gospodina neka se u4i da govori bilgarskiya ezik 4e da se kandidatsva za kmet i to na ob6tina:))ako e selo kakto i da e za rezil si gospodineee?

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Хорааа, събудете се! Адем ли е този, който ви се предлага като избор?! Мисля, че Касим Дал се подиграва с нас кърджалийци! Това ли заслужаваме? Адем? Моля, моля! Имам доста по-добро мнение за себе си!
Малката подробност е, че колите на ЕНП се опитват да саботират митинга на ДПС... Нека Адем престане с грозните си лъжи! нИЕ НЕ СМЕ ТОЛКОВА ГЛУПАВИ! Засега няма по-добро от №7! Касим се опитва да ни продаде на ГЕРБ за лична изгода! Ще видите!

VIENA каза...

AH Ademcho deto znaesh 7 li byaha 8 li byaha ezika ,pone da beshe nauchil i bilgarskiya ,koyto go chuvash nay-mnogo sled maychiniya da ne se izlagash.Stoya ezik deto pluesh DPS oshte poveche se olivash.Pari mojesh da imash,dal ti gi e Alah.no vmesto pari da beshe pomolil Allah i akil da ti dade.No Allah si znae rabotata ,dal ti mnogo pari za da pokaje che um nyamash i politik ot tebe ne stava.

Анонимен каза...

Познавам лично г-н Гюндюз Халил и ако той е постъпил така,значи наистина се е налагало!!!Браво и УСПЕХ!!!

Анонимен каза...

Примитивите от ДПС са показали гросното си лице.

Анонимен каза...

говорили на турски,защото адем не знае български, не за друго

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

E TOVAE BINGO DELI ENP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Браво на Гюндюз Халил!

Анонимен каза...

Адем първо да се научи да говори на български! Явно е, че има нужда от доста уроци!

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!