неделя, 23 октомври 2011 г.

6 сигнала за нарушения са постъпили в приемната на Гражданско движение "Днес"

6 доброволци се отзоваха на призива на Гражданско движение „ДНЕС” и дойдоха с личните си автомобили в приемната на движението да помогнат на граждани с увреждания с безплатен превоз до изборните секции.
Към 17 часа  36 човека с увреждания в нашата община  потърсиха доброволческата помощ от Гражданско движение „ДНЕС” за безплатен превоз до изборните секции.
На телефоните на приемната на „ДНЕС” в нашия град  са постъпили 6 сигнала. Най-сериозните от тях са, че представител на политическа партия обикаля избирателните секции и нарочно създава с действията си смут и напрежение сред хората, дошли да гласуват, като забавя изборния процес и създава условия за натрупване на хора пред секциите и затруднява изборния процес.
Обаждания за безплатен превоз от доброволци до секциите, както и сигнали за нарушения на изборния процес ще продължат да се приемат до 18.00 часа на телефони 0895456837 на интернет адрес www.dnes-bg.org.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!