неделя, 3 юли 2011 г.

Мехмед Дикме: Не мразя Доган, съжалявам го

Не мразя Доган, не се сърдя, че ме смени като министър. Не го мразя, но го съжалявам.  Това сподели Мехмед Дикме, бившият земеделски министър в кабинета на Симеон Сакскобурготски в предаването „Тази неделя” по БТВ.
Ахмед Доган е имал тежко детство, цял живот се е стремил да се докаже и затова влиза и в ДС. Той се е превърнал в комплексиран човек, който вижда във всеки предател, дори сред най-близките си, заяви  Дикме.
Около лидера на ДПС не е останал нито един качествен човек и накрая ще си остане самотник, добави ексземеделският министър. Не се страхувам от Ахмед Доган, защото няма нещо което съм направил, от което да се срамувам. Знам много неща, но никога няма да ги кажа. Ще ги напиша в мемоарна книга след 20-30 години обещава Дикме пред камерата.
За неизвестните около смъртта на най-доверения човек на Ахмед Доган - Ахмед Емин бившият земеделски министър е категоричен, че самата теза, че смъртта му е самоубийство е едно прибързано решение.  Това не е единствения мистериозен инцидент в редиците на ДПС.
Емин никога не е бил "мъжка секретарка", както го определи Сокола. Той беше най-доверенното му лице, което беше запознато с всички политически игри отвъд завесата.  Около смъртта на Емин има много неизвестни, но ключът на загадката се крие в точното място, на което е извършено убийството или самоубийството. Това е най-важният знак, който трябва да води разследващите, категоричен е Мехмед Дикме.

8 коментара:

Анонимен каза...

ДПС ЩЕ ИМА НОВ ЛИДЕР И ТОЙ ЩЕ СЕ КАЗВА КАСИМ ДАЛ !

ЗА РАЗЛИКА ОТ СЕГАШНИТЕ МАЗНИЦИ,КОИТО СА В РЪКОВОДСТВОТО НА ДПС НЕ Е БИЛ ДОНОСНИК НА ДС,НЕ Е ДОНАСЯЛ ЗА БЛИЗКИТЕ И СЪБРАТЯТА СИ ОТ СТРАХ И ЗА БЛАГА. ГОТОВИ СА ДА ИЗКЛЮЧАТ ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ НА ДПС ЗА ТОВА,ЧЕ СИМПАТИЗИРАТ НА КАСИМ ДАЛ САМО И САМО ДА ОСТАНАТ НА КРЕСЛАТА СИ.КАКТО ВЪРВЯТ НЕЩАТА В ДПС ЩЕ ОСТАНАТ САМО ДОГАН,ЮНАЛ ЛЮТВИ,ЛЮТВИ МЕСТАН,КАМЕН КОСТАДИНОВ,ХРИСТО БИСЕРОВ И ЙОРДАН ЦОНЕВ, НО ТОВА НЯМА ДА ИМ СЕ ПОЗВОЛИ !
Ne mutlu bana Kasim Dalin mucedelesinde benimde bir yerim varsa !

Анонимен каза...

Da jivee kasim dal, nay cestniyat politik v balgariya

Анонимен каза...

Много бързо разбрахте ,че е честен политик !!!

Анонимен каза...

Ако МЕХМЕД Дикме се завърно в лоното на ДПС гарантирам че БАХРИТО пак ще го храни със агнешки мозък..!? Както е било в доброто старо време..!?

Анонимен каза...

Касим Дал може да бъде новият лидер само на ГЕРБ, ако Б.Б. спечели президентските избори.

Анонимен каза...

КАСИМ ДАЛ ШЕ Е СЛЕДВАЩИЯ ЛИДЕР НА ДПС !

Анонимен каза...

Публикувайте кандидат пишманската листа на ГЕРБ
1. Огнян Колев - и за кмет
2. Илия Илиев
3. Фейзи Бекир
4. Яни Янев
5. Алла Маркова
6. Веселина Юрукова
7. Златка Митева
8. Кольо Ангелов
9. Мустафа Расим
10. Мариан Марков
11. Мариела Попова
12. Васил Герджилов
Оставям това за коментар ако го публикува вестника, ако ли не има много сайтве които ще поместят списъка със съответните описания на личностите в него.

Анонимен каза...

Kasim Dal da e,koito i da e dane e samo Ahmet Dogan lidera na Dps

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!