понеделник, 9 май 2011 г.

Хасан Азис: Наказват цял Кърджали за Водното огледало

Делото за Водното огледало срещу кмета на Кърджали да бъде отворено и обществено достъпно. За това апелира публично самият Хасан Азис. Основният му мотив е, че забавянето на старта на делото и плътното му доближаване до предизборната кампания са част от зле скалъпен политически театър. Датата на обвинителния акт от досъдебното производство е 25 март 2010 г., което значи, че е имало всички основания още тогава да бъде даден ход на делото. Това обаче не бе направено.
Изчакаха се са минат цели 14 месеца, заради което приемам, че обвинението не е срещу мен като лицето Хасан Азис, а е срещу институцията кмет на Кърджали, срещу самия Кърджали и срещу всички кърджалийци, заяви той пред медиите. Вече дори тече организация за заминаването на няколко автобуса с нашенци, които щели да искат да присъстват на първото заседание в Софийски районен съд в 10 ч. на 11 май.
Макар да не стана ясно кой, кого и как точно организира  пътуването за столицата, кметът сподели, че единият от автобусите ще бъде управляван от него. Заминаването е планирано за сряда в 4 ч. призори. Виждате, не е било напразно, че изкарах категорията за водач на автобус, коментира Хасан Азис с чувство за хумор.
В случай, че бъде позволено делото срещу него да бъде отворено и достъпно за гражданите, това ще бъде първият подобен случай в родната съдебна практика.
Подробности ще откриете в печатното издание
Красимира НЕШЕВА
Снимка: Петко БОРИСОВ

6 коментара:

Анонимен каза...

nakazvat samo teb

Анонимен каза...

Hasan4o koi 6te pla6ta za avtobusite?

Анонимен каза...

Ти ни наказа,вината е изцяло и единствена твоя!

Анонимен каза...

Ograbi ograbi Kirdjali,nai bedniq grad e Kirdjali

Анонимен каза...

toi nakaza grada vo veki vekov

Анонимен каза...

Наказват теб теб,а не градани.Ограбихте не

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!