събота, 7 май 2011 г.

Касим Дал отново е в Кърджали

Бившият зам.-председател на ДПС Касим Дал, отново се срещна със симпатизантите си в Кърджалийско. На срещата проведена в "Главатарски хан" присъстваха и представители на различни политически формации в областта. Обсъдени бяха политическата стратегия, която ще води "групата на реформаторите на ДПС", наближаващите местни избори и др.
В рамките не една седмица Касим Дал за втори път идва в региона.
  На предишната среща беше заявено, че засега групата на Дал няма намерение да учредява нова партия и борбата им ще продължи „отдолу на горе”, без да "отцепят" ДПС.   Нахит Догу

8 коментара:

Анонимен каза...

храни куче да те лае

Анонимен каза...

Vijda se ve4e 4e vsi4ki 'neudobni' v partiite se sıbirat okolo drıznaliya da ru6i edna sistema 'samo za men i miote hora kakto v DPS taka i v GERB,Kasim DAL koyto vdıhva nadejda na izostavenite othvırlenite godini nared.Bravo mom4eta.Vpredizbornata kampaniya ako ne se odobryat kandidati ot sredata na jelanite ot horata viye sega 6te imate vıznıjnost nezavisimi kandidati da izdigate i izbirate.Derzayte obiknovenite hora makar straha sa s vas.Kray ve4e na klikite v DPS İ GERB

Анонимен каза...

vah vah

Анонимен каза...

Всичко е ясно Касим Дал реформира ДПС с помоща на ВСИЧКИ други партии ..... но в играта е и Ахмед Доган той сам беше споменал че ще се оттегли и че нужно ново лице ето го Касим Дал :)))

Анонимен каза...

Само Дал

Анонимен каза...

Само ВЗЕЛ ако питаш мен и сега иска ОЩЕ....

Анонимен каза...

nova partiq ot Dal,4akame nova partiq ot gospodin Kasim Dal,i to nai skoro

Анонимен каза...

Защо чак сега Касим Дал реши да напусне ДПС, нима Вие г-н Дал не знаехте, че Доган единствено мисли как да си напълни джоба, да забогатее и то заблуждавайки собствения си народ с това че е пазел етническия мир в България. Политиците в ДПС нямат право на лично мнение, те само са фигурки, които се подчиняват на Доган, не го ли направят - не са част от партията. Подкрепям каузата на Касим Дал, но мисля че той трябва да обясни на народа, че ДПС отдавна не е турска партия, а партия която единствено следва материални интереси от Турция,. Дано на тези избори ДПС няма кметове в регионите със смесено население, защото ни е писнало, само техни хора да работят навсякъде и то без нужната квалификация.

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!