неделя, 5 декември 2010 г.

Koнцертът на "Баба Зула" отпадна

Организаторите на турнето на „Баба Зула” в България поднасят своите извинения, че концертът на групата в Кърджали, обявен за 4 декември, отпадна от програмата.
Парите от закупените билети ще бъдат връщани на касата на Драматичен театър "Димитър Димов".

„Концертът бе отказан, тъй като си изпатихме от некоректното партньорство от страна на Община Кърджали. Огорчени сме от пренебрежителното отношение от страна на самия кмет, както и от слабия интерес в сравнение с Габрово и Пловдив, където музикантите от „Баба Зула” останаха очаровани от невероятната публика. Благодарим на всички, които помогнаха за организацията! У нас обаче остава съмнението, че културата в Кърдажли е загърбена или отишла в девета глуха!”, гласи официалното изявление, което от Spectrum Event Agency изпратиха до медиите. Рекламната агенция обаче не посочва с какво кметът на Кърджали е виновен за отпадането на концерта.
Нахит Догу

9 коментара:

Анонимен каза...

Незнам кой е виновен, но бяхме си купили 4 билета.

Анонимен каза...

Е па сега какво общо има кмета?

Анонимен каза...

След разклона за Джебел ми се спука гума бе хора. Подозирам кмета на Кърджали...

Анонимен каза...

Да каже кмета де... Какво искат тия организатори.

Анонимен каза...

Къде бяха тези ,,радетели,, на културата, когато закриваха театър ,,Кадрие Лятифова,,, а сега ми реват, че кмета не бил изкупил билетите. Защо тогава не защитихте културата на Кърджали. Безрамници.

Анонимен каза...

На празен стомах култура не се прави...

Анонимен каза...

какво общо има кмета с културата нали?

Анонимен каза...

Ей, не събрали толкова публика колкото в Габрово. Останали очаровани от публиката там. Е, как може да говориш такива неща, ако все още не си видял публиката в Кърджали? Може и една шепа хора да са дошли, но ако радееш за културата, трябва дори и за тях да направиш хубаво шоу. Значи, тия само се правят на "културисти", искат кмета да им изкупи билетите и да запълни залата. Е, не ни трябват такива псевдо "културисти", които освен за пари, за нищо друго не мислят. Ако за вас, кмета е определящ фактор, а не публиката, тогава майната ви бабазула.

Анонимен каза...

Точно така. Град Кърджали няма културна политика като други областни градове, които канят всякакви музиканти с цел разработване на културния туризъм. Основния социален живо е ходене на заведение и от време на време на театър.

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!