вторник, 7 декември 2010 г.

Пиян шофьор с "БМВ" се натресе в дърво

Солидно почерпен шофьор се блъсна в дърво и заедно с пътуващия с него са настанени в болница, съобщиха от пресцентъра на МВР.
Около 21,30 часа на 6 декември в Ардино 29-годишен жител на село Китница управлявал „БМВ" с несъобразена скорост. На прав участък от пътя той загубил контрол над превозното средство и се блъснал в дърво. Шофьорът е настанен в болницата в Ардино с контузни рани, а 21-годишният му спътник е транспортиран и оставен под наблюдение в МБАЛ в Кърджали.
Алкохолната проба на мъжа зад волана отчела 2,05 промила. Образувано е бързо полицейско производство.
Около 19,40 часа на 6 декември в Кърджали 30-годишен шофьор при движение на заден ход блъснал правилно паркиран автомобил. Виновният за инцидента избягал без да уведоми органите на реда. Открит е от полицейски служители на КПП Чилик в 22,15 часа. Алкохолната му проба отчела 1,87 промила. Образувано е бързо производство.
На наш пиян шофьор пък се натъкнаха полицаи от Мадан. На 6 декември около 23, 50 ч. в Оряховец, община Баните е спрян за проверка лек автомобил "Опел Астра", управляван от А.Х. 26-годишен от кърджалийското село Стражевци. На шофьора е направен тест за алкохол с техническо средство. Дрегерът отчел концентрация на алкохол в кръвта му 1,77 на хиляда. Дал е кръвна проба за химически анализ. Случаят се изяснява от РУ в Мадан.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!