понеделник, 6 декември 2010 г.

Бившият шеф на полицията Стефан Ангелов пак в битка с престъпността

Бившият шеф на Областната дирекция на МВР в Кърджали Стефан Ангелов организира обществеността в Кърджали в помощ на полицията. Той е координатор на новоучредения Алианс за сигурна България за Кърджалийска, Хасковска и Смолянска област. Сдружението, чиято централа е в столицата, бе основано на 5 февруари 2010 г. в Плевен. В него влизат бивши служители на МВР, офицери от резерва на Българската армия, прокурори, съдии, кметове, общественици, интелектуалци, журналисти. Основна цел на сдружението е утвърждаването на страната като правова и демократична държава. За това се насърчава дейността на неправителствените организации в подкрепа на авторитета на институциите, осигуряващи отбраната и сигурността на страната.
Сдружението е неправителствена организация с нестопанска цел, която няма политически или синдикални амбиции.това не опит да се направи полицейски синдикат, заяви за „Кърджали бг вести” Стефан Ангелов. Според него членовете на структурата в Кърджалийско ще предоставят експертно съдействие на институциите и правоприлагащите органи при подготовка на стратегии и планове за действие за националната е регионална сигурност. В национален мащаб Алиансът ще консултира и законопроекти, каза още Ангелов.
Георги КУЛОВ

Повече по темата:

Уволнени висши полицаи създадоха сдружение


49 уволнени висши полицаи учредиха сдружение "Алианц за сигурна България". Председател на неправителствената организация е бившият директор на Гранична полиция ген. Красимир Петров, негов заместник е бившият директор на ОДП Кюстендил и Монтана Чавдар Караджов.
Сдружението се дистанцира от политиката и няма да приема ролята на поредния синдикат в МВР. От "Алианц за сигурна България" ще оказват експертна помощ на национално и международно ниво.
Анализите, които бившите полицаи ще правят, ще са насочени към подпомагане на изпълнителната власт. Материалите ще бъдат изпращани на президента Георги Първанов, на премиера Бойко Борисов и на всички ресорни институции, допълват от неправителствената организация.
Дарик нюз




7 коментара:

Анонимен каза...

Абе другарю Ангелов ти беше вреден за системата на МВР, какво експерно съдействие какви стратегии какви панове.Тоталната ти некомпетентнос е известна на всички.Сега акъли ще даваш е ,що не се кандидатираш и за кмет по ще ти приляга.

Анонимен каза...

Божееее , божеееее ела си прибери вересиите - тази мишка на снимката от кога стана експерт , тъпака му с тъпак .Подлога на коджамана ,дпс+бсп ..абв... алианц за сигурна България....

Анонимен каза...

Няма бивши ченгета.Това е.Най-голямата му "заслуга" към сигурността е,че скри стрелбата на пияния Бахри Юмер.Нито санкция за Бахрито,нито санкция зя Ангелов.Даже пак му предлагат работа.Няма ли край тази тиня,до гроб ли ще я влачим..........

Анонимен каза...

До господина . Забравили как стана директор и кой го направи дали заради качествата му или заради нещо друго? Некадърноста ти е над всичко .
Но ако те поразровят може и прокуратурата да те покани на кафе.Нали се сещаш защо????

Анонимен каза...

Весела украса освети коледното дръвче в Кърджали . Гражданите, очакваха с най-голямо нетърпение господин Ангелов а и новата година ,и снега, отброиха десет секунди до грейването на дръвчето. С тях броеше и кметът , е разбира се че и дядо Коледа, дошъл в най-слънчевия град на страната. Преди това малчугани от ОДК заедно с белобрадия старец участваха в забавна програма ,нямаха търпение да видят господин Ангелов . Благодарение на вас, граждани на Кърджали, нека отново да спасим една мечта, каза някой. Той пожела на господин Ангелов да получи подаръците, които е искал през цялата 2010 година. Дали някой ще зарадва малчугана .. господина с лакомства.
Снимка: - нямя

Анонимен каза...

Смело нанред г-н Ангелов, всички тези който пишат по-горе са пълни некадърници който са ти сърбали попарата. Тези тъпи САШЕТА по-горе не им обръщай внимание.Продължавай да работиш честно почтенно и достойно както досага. По някога е добре хората да незнаят колко добро си направил за тях защото между тях е пълно с ОХЛЮВИ така,че смело напред.

Анонимен каза...

Сам ли си го написа г-н Ангелов е тъпак си бил и такъв си оставаш.
Има време ще разбереш от медиите колко си бил кадърен и кои са тъпаците СМЕШНИК.Кафенцето те чака в едно заведение близо до мозея

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!