понеделник, 6 декември 2010 г.

Грешка отложи обсъждането на финансиранетo на пазара

Днес се е получило недоразумение във връзка   с обявата за общественото обсъждане за  обезпечаване на реализирания Проект № 290501200202 “Изграждане на пазар на производители на плодове, зеленчуци, цветя и риба в Кърджали”, с поемане на краткосрочен дълг чрез издаване на банкова гаранция .
 Вестниците, отпечатали обявата не носят вина за отлагането на обсъждането., съобщават от пресцентъра н община Кърджали.  Допусната е техническа грешка от отдел „ФСО” при определянето на срока за провеждане на общественото обсъждане съгласно изискванията на Наредбата за условията и реда за провеждане на обществено обсъждане на проекти, финансирани чрез поемане на дългосрочен дълг и/или краткосрочен дълг от община Кърджали .

3 коментара:

Анонимен каза...

НЕЩАСТНИК-НЕКАДЪРНИК

Анонимен каза...

тоя ни разиграва както си иска

Анонимен каза...

КАКВО КАТО Е ОТЛОЖЕНО ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ ОБСЪЖДАНЕТО Е БЕЗМИСЛЕНО ПОРАДИ ПРОСТАТА ПРИЧИНА, ЧЕ НИКОЙ ОТ ГЕРБ НЕ Е КОМПЕТЕНТЕН ПО ТЕМАТА НАЙ МНОГО ДА ИЗПРАВЯТ НЯКОЙ НЕКАДЪРНИК ОТ РОДА НА ДЕПУТАТКАТА ИЛИ ОБЛАСТНАТА КОЙТО БЕЗ ДА Е ЗАПОЗНАТ С ТЕМАТА САМО ЩЕ СЕ ЗАЯЖДА С ОБЩИ ПРИКАЗКИ.

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!