петък, 3 декември 2010 г.

Бахар Палова: Няма нарушения към САПАРД

Не зная дали отпуснатите за пазара в Кърджали 4,6 млн. лв. са от програмата САПАРД или са бюджетни пари от фонд „Земеделие”. Това, в което съм сигурна е, че проверките от програмата не констатираха нарушения и няма причина парите да не бъдат отпуснати за проекта, заяви председателят на групата съветници от ДПС в Кърджали Бахар Палова. Тя увери, че е виждала протоколите с констатациите на проверяващите.
Всеки в Кърджали, гражданин, ръководител на институция или човек на изборен пост като депутат или кмет трябва да работи и да се бори за интересите на жителите на общината. Затова не разбирам мотивите на тези, които постъпват по друг начин, коментира тя казаното от народния представител от ГЕРБ Цвета Караянчева.

11 коментара:

Анонимен каза...

Тази пък даже не се усеща ,че парите въобще не са отпускани от САПАРД ,а от държаният бюджет.
Аман от безхаберие на ДПС+БСП "политици".

Анонимен каза...

Всеки в Кърджали, гражданин, ръководител на институция или човек на изборен пост като депутат или кмет трябва да работи и да се бори за интересите на Хасан Азис,Лютви Местан, Ремзи Осман и балдъзата му. Безсрамници!

Бг турчин каза...

Тази крадла с нейните коментари иска да отклони вниманието на властта в грешна посока. Виждала е протоколите, а е мълчала. Всеки път, когато й се отваря парашута, почва да мъдрува по чуждите неволи. А за това как заедно с Ремзи Осман присвоиха хлебозавода и дума не обелва. Докога ще ги търпим? Нима за големите кражби няма да се потърси сметка! Явно на този етап все още няма, защото съдебната ни система е корумпирана. Но за да се изкорени злото е необходимо да сме винаги бдителни и по активни. Излъгахме се, повярвахме им, но не сме ги познавали. Никога повече с Ремзи Осман, Бахар Палова, Лютви Местан и другите крадци и възродители от ДПС начело с Ахмед Доган! Амин!

ГРУПАТА НА СПРАВЕДЛИВИТЕ..ТУРЦИ. каза...

TAЯ КРАДЛА ПЪК КАКВО ИСКА??РЕМЗИ ОСМАН И БАЛДЪЗАТА МУ!!!БЕЗСРАМНИЦИ!!!ШЕЙТАНИ..!

Анонимен каза...

Как ли спи тази крадла. Има хлебазовод, но няма съвест, чест и достойнство. Как ли спи заместниик-сатаната Ремзи Осман, който в подчинение на дръндарският крадец-циганин ни продадоха на "възродителите" ни от БСП.

Фукат се, че са мюсюлмани. Ако наистина са такива как ли ще застанат пред всички нас в съдният ден тези сатани.

Анонимен каза...

Аллах наказа баща й за кражбите на тази крадла.
Кога ли ще бъде наказан Ремзи Осман дявола.

Анонимен каза...

g-жа Палова не е мюслюманка а с арапско потекло и е чедо на възродител и зет Ремзи.

Анонимен каза...

тая се пиши туркиня а прецаква турците като им дава малки заплати а тя ходи в кошадъса на почивка.

Анонимен каза...

това е човек от власта а не знае нищо по въпроса.доиде от село завърши благодарение на връзки и се прави на компетентна

Анонимен каза...

ДА благодари на БКП и на покойния и завърши с връзки знам понеже заедно завършихме.

Анонимен каза...

От публикациите се разбира,че хората в Кърджали не могат да бъдат излъгани.Това не може да стори и Бахар,която не знае по коя програма са получени парите за пазара,но нямало нарушения.Нарушенията ще излизат от тук на татък.Аман от прости крадци управници.

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!