петък, 10 декември 2010 г.

Омбудсманът Константин Пенчев идва в Кърджали

На 14 декември на визита в Кърджали по покана на кмета Хасан Азис и обществения посредник Хакиф Емин пристига омбудсманът на Република България Константин Пенчев. Обществения застъпник ще проведе от 11 часа среща с неправителствените организации, Детския и младежки парламент,общественици в голямата зала на Бизнескинкубатора.  Ще присъстват кметът Хасан Азис, областният управител Иванка Таушанова, председателят на общинският съвет Сейфи Неджиб и обществения посредник Хакиф Емин.  Представяне на работата на омбудсмана на страната ще направи Константин Пенчев. Ще се изкаже и областния управител Иванка Таушанова.
От 12,30 часа в зала 5 на Бизнесинкубатора омбудсманът ще проведе приемна за граждани от област Кърджали по проблеми, които не намират решение от държавните и местни органи. Записване за приемната ще се извършва на 11 и 13 декември на телефони 0361/2-16-61 и 0361/2-16-59. Гражданите, които не успеят да се срещнат с  Константин Пенчев, могат да подадат писмени жалби по образец до институцията. Те ще бъдат предадени и  разгледани в предвидения от закона срок и жалбоподателите ще получат писмен отговор на поставените от тях проблеми.

4 коментара:

Анонимен каза...

toya obudsman ot kirdjali za kakvo stoyi tam za nijto ne go biva samo kato edin parazit vzima zaplata da kaje kakvo e napravil do sega na kogo e pomognal do sega yazik za takiv nekadirnik

Анонимен каза...

Кърджалийският омбудсман ли имаш предвид...

Анонимен каза...

da sijtiya nekadirnik

Анонимен каза...

Става много интересно и още по интересно ще стане,особено след визитата на нац.омбуцман.Хайде на софрата на кьор софрата с депесе и депесарки заедно ще плямпат.Същият този местен.

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!