сряда, 8 декември 2010 г.

ГЕРБ се оглеждат за кандидат кмет на Кърджали

До момента местната структура на  ГЕРБ в Кърджали не е обсъждала конкретни кандидатури за кмет на общината. В най-скоро време ще бъдат определени критериите, на които да отговаря, съобщи депутатът и областен координатор на партията Цвета Караянчева.
Въпреки че дебатите по темата са в началото, гербаджиите в града вече имат представа какви основни качества трябва да притежава въпросната личност. На първо място да е честен и отговорен човек, с голяма обществена подкрепа и ясно виждане за бъдещето на Кърджали, човек, който е изключително креативен и способен да води широк диалог. Той обаче в никакъв случай не трябва да е излишно склонен на компромиси, тъй като е важно да следва основните цели за управление, поставени от ГЕРБ, изброи Караянчева.
Напълно възможно е кандидатът на ГЕРБ да не е член на партията. Качествата, които трябва. да притежава, били много по-важни от партийната принадлежност. 
Красимира НЕШЕВА

15 коментара:

Анонимен каза...

Изисквания на Караянчева 1.Да мрази турците помаците и циганите. 2 Да е мутра и да е постриган като Б.Б. 3.Да работи като областния управител и Караянчева против всяко добро за жителите на Кър.окр. 4.Да е съвършено ТЪП.5. Да може да се навежда хубаво, кото хади в София.

Анонимен каза...

Такива качествени кандидати на ГЕРБ в Кърджалийско НЯМА каквито иска г-жата .
1.Тя самата не може да бъде пример за честен и отговорен човек.
2.Не е креативен и способен човек за широки диалози.
4.Не спазва основните цели на управление поставени и от ГЕРБ
...И какво като е депутатка от Кърджали в парламента?От нея,ние,които сме гласували за ГЕРБ не видяхме нищо добро.Напротив!Дълбоко сме разочаровани от некоректните и действия!Съжаляваме г-жо,но много хора вече няма да гласуват за който и да е кандидат за кмет от тази партия!Със здраве...

Анонимен каза...

НА КАКВО СЕ НАДЯВА КАРАЯНЧЕВА?ЧЕ НЯМА ДА МОЖЕ ДА СЕ КАНДИДАТИРА ХАСАН АЗИС ЗА КМЕТ ЛИ ?АКО СМЯТА ДА ПРЕДЛАГА КАНДИДАТ КАТО ВСИЧКИ " КАПАЦИТЕТИ" КОИТО НАЛОЖИ ДА СЕ НАЗНАЧАТ ДОСЕГА -ОЛЕ ,МАЛЕ НА ГЕБР

Анонимен каза...

Погледнете местните и структури-измислени отвсякъде особено в град Джебел.Там е смях голям.За там важи всичко изписано от първия коментар

Анонимен каза...

проблема на тази пария е че няма подготвени кадри,а назначава на некомпетентни хора ,привърженици на герб на постове ,само и само да са техни хора.това е голамата и грешка на госпожа Караянчева,че допуска това да се случва

Анонимен каза...

големи капацитети всички виждаме дпс какво прави мазар за 12 000 000 и водно огледало за 80 000 000 а да ви е чистито и да си го плащате

Анонимен каза...

Ало дУпесарите да не сте се събрали някъде на тайна явка и да пишете един след друг малоумните си коментари??:))) Цвете,действай смело напред мойто момиче. Хасана Азиса и прочее цървули ще има да го д...т:)

Анонимен каза...

То4но така г-жо Караян4ева,само така, ще"изметем"града от стария боклук,който толкова господства като феодал.От вси4ки коментари до тук долавям истерия,злоба и некадърност да се владеят,а какво ли друго да о4акваме.Когато се прави нещо ново се 4исти старото.То4но така дами,само това,което ражда ,дава плод!

Анонимен каза...

Що се отнася до метенето на стар боклук който към момента няма такъв в града мога да кажа следното:След каастрофата на бойковата чета и изчезването на това мазно караянчево цвете от Кли,много насрано ще трябва да чистят гражданите но жалкото е че ще бъде за сметка на обикновенните хорица.По ново от Вод.огледало,Новия пазар и паметниците в Кли няма да има докато това Кара-цвете вони в Кли

Анонимен каза...

ГЕРБ спешно трябва да установи контакт с извънземни цивилизации, с надеждта да им подадат падходящ кандидат. Освен двете каки и двамата заместници на Таушанова дрги личности, които да се свързват публично с ГЕРБ няма. Даже Чанев не се чува и вижда. Компетентността на световно неизвестните е спорна и се стига до Калина Илиева.

Анонимен каза...

Уважаеми съграждани вие просто не сте наред с гллавата. Чета ви коментарите и се удивлявам колко много простотия все още има по нашите географски ширини.И ме е срам. Много ме е срам. От вас. Не от Караянчева. Жалка паплач наричаща себе си народ....Бази боже сляпо да проледа....

Анонимен каза...

ЗА КЪРДЖАЛИ НЕ ЗНАМ, НО СЕ ЧУВА И Е СИГУРНО, ЧЕ В ЧЕРНООЧЕНЕ СТАРИЯ ВЪРТОГЛАВ И КРАДЛИВ КМЕТ-АЙДЪН ОСМАН- БРАТОВЧЕД НА РЕМЗИ ОСРАН, ЩЕЛИ ДА ГО МАХАТ,НЕ, НЕ, ЩЕЛИ ДА "ПРИБЕРАТ" НА ТОПЛО!

Анонимен каза...

В Кърджалийско няма ГЕРБ, на власт продължава да е ДПС, Караянчева и Таушанова изолираха най-кадърните хора, които бяха в ГЕРБ за да може комфорта на ДПС в региона да е пълен. Това си е самата истина

Анонимен каза...

Истината мили ми Смехурко ще ясна след няколко месеца. Пилците се броят на есен:)Сега засега ДПС може само да пуска информационни балони и да си вярва само, че ще продължи да бъде някакъв фактор.

Анонимен каза...

ГОСПОЖО КАРАЯНЧЕВА НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ САМ И ДО ТОАЛЕТНАТА НЕ СЕ ХОДИ /КАЗАРМЕНА МЪДРОСТ/ КАТО СТЕ СЕ ЗАОБИКОЛИЛИ С ПРОФАНИ И НЕКАДЪРНИЦИ ВСЕ ЕДНО СТЕ САМА А ТАКА НЕ СЕ ПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИ. пОМИСЛИХТЕ СИ ЧЕ СТЕ СПЕЧЕЛИЛИ ИЗБОРИТЕ ЗА ПАРЛАМЕНТ ВИЕ, А НЕ СИ ПРАВИТЕ СМЕТКАТА ЧЕ АКО ГО НЯМАШЕ ВЕЖДИ И БОЙКО БОРИСОВ ОЩЕ НЯМАШЕ НИКОЙ ДА ВИ ПОЗНАВА. ТО И СЕГА НЕ ВИ ПОЗНАВАТ С МАЛКИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ НО ВИ ПОЗНАВАТ ОТ ИЗЛАГАНЕТО ВИ ПО МЕДИИТЕ ПО КАКЪВТО И ВЪПРОС ДА СЕ ИЗКАЗВАТЕ.
КАК ЩЕ СЕ ЯВЯВАТЕ НА ИЗБОРИ ДОГОДИНА С ТАЗИ ПАПЛАЧ КОЯТО СЕ Е НАСЪБРАЛА В ГЕРБ САМО ЗА ПОСТОВЕ. КОГАТО НЕ ИМ ДАДЕТЕ ТОВА КОЕТО ИСКАТ ТЕ ОТНОВО ЩЕ СЕ ВЪРНАТ КЪМ БСП И ДПС И ОТНОВО ОСТАВАТЕ ЕДНА НИКОМУ НЕИЗВЕСТНА И НИКОМУ НЕНУЖНА ДЕПУТАТКА.
ГЛАСУВАХМЕ ЗА ГЕРБ НЕ ЗАРАДИ ВАС ИЛИ ТАШАНОВА А ЗАРАДИ ВЕЖДИ, БОЙКО БОРИСОВ И ХОРАТА КОИТО ПОЗНАВАМЕ И КОИТО НИ УБЕЖДАВАХА ЧЕ ГЕРБ Е НЕЩО НОВО И НЕЩО РАЗЛИЧНО НО УВИ ВСИЧКО ВЪРВИ ПОСТАРОМУ - УПРАВЛЯВА НИ ДПС И БСП, ДАЛАВЕРАДЖИИТЕ ОТ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ СА С ВАС СЕГА, НАРОДА ОЩЕ ПОВЕЧЕ ГО Е СТРАХ ОТ ДПС И НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО ВИДЯХМЕ АБСОЛЮТНАТА ВИ НЕКОМПЕТЕНТНОСТ, КАКТО НА ВАС ТАКА И НА ТЕЗИ НАД ВАС.
БЛАГОДАРИМ ВИ ЧЕ ТОЛКОВА БЪРЗО ПОКАЗАХТЕ ИСТИНСКОТО СИ ЛИЦЕ ЗА ДА МОЖЕМ ДА СЕ ОРИЕНТИРАМЕ НА КЪДЕТО ТРЯБВА.
БЛАГОДАРИМ ВИ ЧЕ НИ ИЗЛЪГАХТЕ НО МИСЛЯ ЧЕ ОТ ТУК НАТАТЪКА НЕ БИ СЛЕДВАЛО ХОРАТА ДА ВЪРВЯТ СЛЕД ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУПОВЕ В КАКВИТО СЕ ПРЕВЪРНАХТЕ С ВОДЕНАТА ОТ ВАС ПОЛИТИКА - ИКОНОМИЧЕСКА, ФИНАНСОВА, СОЦИАЛНА И КАДРОВА.
СБОГОМ ГЕРБ ДА ИДВА АЛТЕРНАТИВАТА ПЪК ДАНО ТЯ Е ПО ДОБРА.

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!