понеделник, 13 декември 2010 г.

Почина шефът на футбола в Кърджали

Внезапно си отиде председателят на Областния съвет на Българския футболен съюз в Кърджали  Генчо Иванов. Той почина днес сутринта в 5 ч в дома си  в кв. "Гледка".  Не е боледувал, просто    не се събуди. Извикахме "Бърза помощ", но екипът само констатира свъртта му, съобщи специално за "Нов живот" съпругата му.
Генчо Иванов е една от емблематичните фигури в кърджалийския спорт.  Бивш баскетболист от звездния отбор на "Арда", след приключване на състезателната си кариера работи в Профсъюзите,  след това оглавява  футболната централа в Кърджали.
С  много такт и  дипломатичност той  е в основата  и в най-кризисните години в Кърджалийски регион  да се развива детско-юношеският  и масов футбол.
Погребението му ще е във вторник  от 11 ч.
Вестник "Нов живот" поднася съболезнованията  си на семейството му. 

4 коментара:

Harry каза...

Бог да прости Генчо.Беше добър човек.

Анонимен каза...

Анонимен каза
Един истински футболен деятел си отдие завинаги.
Бог да го прости!

Анонимен каза...

GENCO İVANOV beşe golyam ucıtel za razvıtıyeto na futbola v kırcali..ot 1990 godına go poznavam..bog dago prosti..ardata -ot ciflik jiveye v istambul

Анонимен каза...

Изключително гостоприемен,радушен и добър човек.Футболът в Кърджали загуби много със него.Малко са хората като него.

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!