петък, 10 декември 2010 г.

Да помогнем на Каан и Милена

Коледната благотворителна кампания под патронажа на областния управител Иванка Таушанова набира средства  за 7-годишния Каан и 33-годишната Милена от Кърджали, които се нуждаят от скъпоструващо лечение. Малкият Каан е с вроден порок на сърцето и увреждане на крайниците. Животът му е зависим от постоянен кардиостимулатор, който скоро трябва да бъде подменен. На Милена пък й предстои мозъчна операция в чужбина.
Кампанията се провежда с подкрепата на народния представител Цвета Караянчева, кръстителя на Родопите отец Боян Саръев, Регионалния инспекторат по образование, Детския и младежки парламент към ОДК и Читалище „Обединение”.
На 20 декември от 18 часа в салона на театъра ще се състои Благотворителен концерт на самодейни състави. На празничен коледен базар ще се продават ръчно изработени сувенири и кулинарни специалитети. Приходите от концерта и базара ще бъдат предоставени за лечението на Каан и Милена. Ще бъде организиран и Коледен благотворителен бал с търг на художествени експонати.
Средства ще бъдат набирани и на банковата сметка на Читалище  „Обединение”:
Първа инвестиционна банка –  
IBAN - BG 43FINV91501204222439
BIC – FINVBGSF

1 коментар:

Анонимен каза...

Да направят коледен базар с фирми на които това им е работата-да продават сувенири за Коледа и Нова година и вместо наем да дарят тези пари . Всяка година едно и също-ученици карат да не учат и да правят неща ,които я купи някой я не.

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!