петък, 3 декември 2010 г.

Огнян Иванов: ДПС ни вкара в проблема

Кметът Хасан Азис няма вина, че от фонд „Земеделие” са отпуснати пари за пазара, но последиците от това са за гражданите на Кърджали, каза съветникът от Политически клуб „Тракия” Огнян Иванов.
 Кметът носи отговорност за начина на управление на общината, който ни докара до тази ситуация. Не се съобрази с предупрежденията, че пазарът е прекалено амбициозен за възможностите на Кърджали проект, а сега казва на избирателите, трябва да гарантирате дълга за строителството му.
Заблуди общинските съветници и гражданите за резултатите от проверките на САПАРД. Неведнъж сме искали информация за констатациите на комисиите, но така и не получихме. Фактът, че 4,6 млн. лв. не са отпуснати от САПАРД, е показателен, че са установени нарушения, коментира Иванов.
Очевидно е, че са дадени неправомерно и ще трябва да се връщат в държавния бюджет. Смятам, че полезният ход за Кърджали е срещу тях държавата да вземе дял от активите на фирма „Пазар на производителите”, предлага Иванов. Това може да се окаже спасително за нея, защото в ръководството й ще влязат нови хора. Очевидно е, че сегашното ръководство не успява да се справи.

2 коментара:

Анонимен каза...

Тая тъпа подлога на ГЕРБ какво иска?

Анонимен каза...

То така се прави по целия цивилизован свят - щом общината не може , или не иска ефективно да управлява някакъв имот , държавата го взема , прилага оздравителни мерки и го пуща на търг.

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!