понеделник, 6 декември 2010 г.

Кърджали ще печели от Водното огледало

Община Кърджали не може да поеме стопанисването на Водното огледало преди обектът да бъде предаден от строителите от консорциум „Арда – Кърджали”  на възложителя – Министерството на регионалното развитие и благоустройството. Това заяви кметът на Кърджали Хасан Азис. Била е подадена нотариална покана от фирма „Станилов”, ръководител на консорциума, до министерството да приемат обекта, информира ни той.
Възложено е на експерти в общинска администрация да предложат идеи как съоръжението да носи приходи, с които да се покриват разходите за стопанисването му – заплати, охрана, ток за съоръженията и за осветление.

3 коментара:

Анонимен каза...

МНОГО МИ Е ЧУДНО НАИСТИНА КАК СЪОРАЖЕНИЕТО ЩЕ НОСИ ДОХОДИ АКО МОЖЕ ДА МЕ СВЕТНЕТЕ

Анонимен каза...

Може да се самоиздържа,не да се "печели" - стига да не се даде на "Батко" и "Братко"...и да се наложи да се издържа от общинската хазна

Анонимен каза...

Moje da nosi dohodi, stiga da ima iniziativni i predpriemchivi hora. Mogat da se provejdat vodomotorni sastezania, grebni sastezania, da se pusne malko katerche za panoramna razhodka na gostite na Kardjali, da se napraviat edna-dve rampi za puskane na lodki na voda (no samo grebni ili s mnogo malki el.motorcheta, che shte se izbiat inache), liatoto moje vodni ski da se darpat, da se napraviat malki krachmi pokrai vodata ili plavashti takiva, horata shte hodiat, osobeno liatoto na prohlada. Sastezania po ribolov mogat da se provejdat. Ot vsichko tova mogat da se pecheliat pari. Sigurno ima i oshte nachini ako se zamisli chovek, no tezi mi hrumnaha na minutata.

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!