неделя, 5 декември 2010 г.

" Арда" сломи "Черно море" с 3:1 във Варна

Волейболистите на "Арда"  победиха с 3:1 аутсайдера "Черно море" във Варна. Въпреки категорличния резултата, мачът беше много оспорван.
 (27:25, 27:25, 23:25, 25:19) в среща от редовния 7-ми кръг, игран тази вечер в зала "Христо Борисов" във Варна.
В първите две части подценяването изигра  лоша шега на момчетата на треньора Иван Халачев и те за малко не бяха наказани за нехайството си. Едва след оспорвана битка преминаваща 25-та точка, те съумяваха да се вземат в ръце и да затворят  двата гейма в своя полза при 27:25. След като не си взеха поука от развоя на събитията и продължиха без промяна, логично в третатата  част ардинци бяха наказани и "моряците" спечелиха  с 25:23.
В четвъртия гейм  състезателите на "Арда" се събудиха. Разиграха се и показаха, че са по-класният отбор, като спечелиха гейма с 25:19 точки, а стова и мача.
Сами си направихме двубоят труден. Подценихме варненци,  но радостното е, че в крайна сметка  взехме трите точки, каза специално за "Нов живот" Иван Халачев.
Въпреки успеха "Арда" остава на 6-то място във временното класиранео без спечелена точка и само три гейма. В следващия 8-ми кръг Арда отново е гост, но този път на "Левски Волей", където играе бившият юноша на "Арда"  Иван Латунов.  Имаме сили да се преборим със "сините", които този сезон са с подмладен състав. Стига момчетата да  не подценят съперника, както стана във Варна, коментира треньорът на "Арда" Иван Халачев. 
Николай СТОЕВ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!