вторник, 23 ноември 2010 г.

Цветанов недоволен от полицията в Кърджали


Вицепремиерът и вътрешен министър Цветан Цветанов заяви днес, че персонално не е доволен от работата в областните дирекции в Плевен и в Кърджали. Според него има слабости, но и желание за справяне в екипна работа. За нас е важно да сме по-близо до хората в малките населени места. Затова трябва да се подобри и работата на някои областни дирекции, посочи министърът.
Той обеща да "засили" работата на отдела за вътрешна сигурност в МВР, който търси престъпници и нарушители вътре в системата.
Цветанов отчете, че са образувани 100 досъдебни производства срещу прегрешили служители на МВР. Обеща и още акции с атрактивни имена срещу "свои".
Той използва случая, за да защити тезата си, че членовете на ВСС трябва да минат през процедура за получаване на допуск до класифицирана информация, което по принцип ще даде основателен повод на службите да направят цялостна проверка на кадровиците в съдебната система.
МВР определено се е справило с тежката организирана престъпност още преди мандатът на правителството да е преполовен, отчете вътрешният министър. Той се изказа след националното съвещание на МВР, в което се включиха и ръководствата на ДАНС и прокуратурата.

14 коментара:

Анонимен каза...

Г-н Цветанов ,последното убежище на дпс+бсп са ШАНТАЖА ,ПОЛИТИЧЕСКИЯ РЕКЕТ И СЪЗДАВАНЕ НА ЕТНИЧЕСКО НАПРЕЖЕНИЕ !!! Те това е положението!!! Има ли държавни институции отговарящи за спазване на КОНСТИТУЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ ИЛИ НЯМА!!! Или след 20 години вазектомия на всичко кадърно във всички институции, извършвана от дпс+бсп в нашата област, няма кой да се справи с явната демонстрация на антидържавност и грубо погазване на същата тая Конституция на Република България!!! А може би трябва да се обърне сериозно внимание на бсп+дпс кадрите в градска и окръжна прокуратура, в районен и окръжен съд. А може би трябва да се ускори проверката на необяснимото богатство и разкошния живот , който водят господата в тези институции!!!. Г-жо Караянчева, след тази мощтна парламентарна подкрепа, може ли да стартира в нашата област операция "ЧИСТИ РЪЦЕ" в държавните и общински администрации - гаранция за нашето европейско бъдеще!!! А може ли да стартира и операция "ОКТОПОД" или "НАГЛИТЕ", а най-добре да стартират всички наведнъж , че много ОКЪСНЯХМЕ !!!

Анонимен каза...

ВРЕМЕ Е! Първо да се уберат СИЛОВАЦИТЕ на ДПС , БСП и присъдружните им ФЕОДАЛИ!!! Следват открити и демократични АРЕСТИ на известни на всички в града и областта КРАДЦИ - Михалевскиоглу , Коджаманоглу , Сейфиоглу ,Хасаноглу , Миланоглу ,Караманоглу ,Ардастройоглу ,Савароноглу , Лейлйханъм , Бахарханъм , Устра оглу ,Вальооглу , далеАлиоглу .... След това идва ред на демократичните присъди с конфискация на заграбеното от двайсе години насам. И ..... ГЕРБ ПЕЧЕЛИ КМЕТСКИТЕ ИЗБОРИ ВЪВ ВСИЧКИ ОБЩИНИ!!!

Анонимен каза...

Силата на ШЕЙТАНА/дпс + бсп/ е в ПАРИЧКИТЕ ДЕТО ОКРАДОХА ОТ НАС - ТРЯБВА ПО НАЙ-БЪРЗИЯ И БОЛЕЗНЕН НАЧИН ДА СИ ГИ ЗЕМИМ !!! СКРИТИЯТ ИМ КОЗ В РЪКАВА Е РАЙОННА И ОКРЪЖНА ПРОКУРАТУРА , РАЙОНЕН И ОКРЪЖЕН СЪД!!! ДА СИ ГИ ВЗЕМЕМ И ТЯХ ОТ ШЕЙТАНА !!! ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР И ЦВЕТАНОВ ЧАСТ ПО-СКОРО ДА СЕ ЗАЕМАТ СЪС "СИЛАТА" И "СКРИТИТЕ КОЗОВЕ" НА дпс+бсп - СТИГА СА НИ СПЪВАЛИ ЕВРОПЕЙСКОТО РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ!!!

Анонимен каза...

Г-н Министър, минете по кметските стаи на няколко крайградски села, за да видите КЕМАЛ АТАТЮРК в цялото му величие като...... ДЪРЖАВЕН ГЛАВА НА БЪЛГАРИЯ!!! Това ДАНС има ли го в Кърджали - няма ли го един господ знае !!! И в ОД на МВР и в ДАНС - Кърджали трябва шефовете да са от София , а не някои тракииски самураи на каквито сме се нагледали от двайсе години насам.А и няма да са обвързани с местните феодали!!! И в РИОКОС е същото!!! И в НАП е същото , и навсякъде другаде е същото - ТРИГЪЗАТА ЛАМЯ Е НАВСЯКЪДЕ ОКОЛО НАС в облас Кърджали. НЯМА ВРЕМЕ - ИДВА ШЕНГЕН!!! ДЕЙСТВАЙТЕ!!!

Анонимен каза...

Прогламата "Ран-Ът" / квинт - есенцията на политическото творчество на "стратега" лилов и политбюро на цк на бкп / в действие от 1990г. насам - метода на сварената жаба, да заведеш жадния до кладенеца и да не му дадеш вода, да се слагат начело само доказано най-некадърните , най-гадните , най-злобните , най-завистливите , вътрешно извратените , ЕНЕРГИИНИТЕ ВАМПИРИ във всички области на икономическия и обществен живот на България !!! Неразделна част от тази програма е "галевизацията" - оказване на ефективно въздействие върху държавните ,политическите ,общинските и съдебните власти от страна на престъпници!!! За радост сега се вижда някаква НАДЕЖДА за спиране на тези процеси , които за 20 г. ни докараха до просешка тояга , младите с еднопосочен билет извън страната , а старите .....в гроба!!!

Анонимен каза...

Ей, човече! Спри се,почини малко! Ставаш вече досаден и се повтаряш! Сигурно и жена ти не те търпи вече, та си го изливаш по коментарите и форумите. То бива, ама, ако има да кажеш нещо интересно. А то само баналности, та чак му се доспива на човек.

Анонимен каза...

Nemaaa chengen nyama myesto za kradlivi bilgarski grajdanii neka pirvo golemite kradlivi viltsi dase otkajat ot krajba bankerite nachelo B.Borisov imnogo drugi kato I.Kostov. A.dogan obkrijenieto na BSP.NDSV. ATAKA i vsichki drugi vlastvasti dosega da sigi virnat bankovite si smetki v BNB chtoto tezi pari sa narodni pari mnogo yasno che inikoy ot tezi milioneri imiliarderi nesa otrabotili tezi pari za 20 godini 24 chasa neprekisnato dorii sekunda bez pochivka da rabotyat nyama da mogat dagi pechelyat s trudasi tezi pari tezi minali i nastoyasti i bidechti praviteltva dasa nikoga nyama dase opravi tazi dirjava tyae tolkova zabatachila chee ta vreme e veche e stignal do razruha Krade se krade se krade se che ot pirviya do posledniyat upravitel i obchtinar Kato nikoy ne umee da prozvejda nichto bilgarina e sviknal da krade ne samo v vitresnosta no i v komsiite naprimer: ot Sotsialnite griji v Girtsiya ibankovi izmami s bankomati tova ne rabota na obiknoveniyat grajdani keto tsigani i turkoezichni bilgari tovasa bichisti iucheni bilgari v Evropeyskite strani kradeneto e viv gena na bilgarina taka sa sviknali dokato ne nese opravim sami ot ido nikoy nyama dase zanimava snas nyama nikakiv chengen za bilgarina i ako si prodiljat po sichtiyat nachin da karat za ponatatik i ES chteni izostavi i togava chte se slucho polochoto s nas.

Анонимен каза...

А може би трябва да се обърне сериозно внимание на бсп+дпс кадрите в градска и окръжна прокуратура, в районен и окръжен съд. А може би трябва да се ускори проверката на необяснимото богатство и разкошния живот , който водят господата в тези институции!!!.

Анонимен каза...

interesno mi e dali ot slujbite na MVR v Kardjali znaqt ima li pasar na truda v Kardjali... v saita na ob6tina Kardjali ot 1998 godina nqma danni... ta jiv li e pasara na truda ili e umrql?a, ako e jiv, kak izglejda - ima li snimki koi kakvo kak kade koga proizvejda ili var6i, na kakav adres s kakvo ime...

Анонимен каза...

kade ot MVR Kardjali sa napravili mesta za parkirane na kolite za balgarite, balgarkite i 4ujdencite, koito otivat v tasi slujba da svar6at svoi dela? parkiraneto tam plateno li e ili e gratis?imate li snimki kak izglejda, na kolko metra e ot vhoda na slujbata, dostapna li e slujbata za hora s invalidni koli4ki

Анонимен каза...

с началник тошо терзиев в кърджали и корупция и наркотици и престъпност и всичко долно и мрасно колкото щеш г-н МИНИСТЪР сменете старите закостенели кадри които са дори престъпници

Анонимен каза...

Г-н ЦвеТанов,половината пушачи от Кърджали пушат цигари без бандерол,а това става както навсякъде с покровителството на полицаи.Дали Тодор Терзиев ще направи нещо против това,зависи от Вас.Поне 50 души ще Ви кажат в кои магазини можеш да си купиш евтини цигари,да ги прехвърлиш в кутия с бандерол,която служи за табакера и си чист.Има ли полицай който да не знае това??????????????????????

Анонимен каза...

ROSEN PASOV OT CERNOOCENE NE SI GLEDA RABOTATA IZOBSTO SYL DEN SE RAZKARVA PO SERGIITE KUPUVA SI SIGARI BEZ BANDEROL OT HORA KOITO ZNAE CE GI PRODAVAT NEZAKONNO

Анонимен каза...

NE ZABRAVIAITE V.SPASOV E S MAFIATA I PO TOZI NASHIN MNOGO OT DALAVERITE SE PRIKRIVAT.DOKATO NE GO OTSTRANIAT POLOJENIETO V KARDJALI NIAMA DA SE OPRAVI

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!