петък, 26 ноември 2010 г.

Нови облекла за част от работещите в ОЦК

90 на сто от работещите в Оловно производство на ОЦК вече са с нови дрехи и обувки, осигурени са им и нови ръкавици. Не толкова добро е положението в Цинково, където само малка част от работниците са получили нови гумени ботуши и ръкавиц. Това стана ясно на пресконференция на структурата на Национален синдикат „Защита” в комбината. Представители на синдиката информираха, че заплатите на работещите в производството се изплащат навреме и ако има някакво закъснение, то било с по някой и друг ден. Забавяне на плащанията всъщност имало в администрацията.
От „Защита” съобщиха още, че всеки месец работници, които се нуждаят от дезинтоксикация и лечение се изпращат в специализираната Клиника по професионални заболявания при МБАЛ „Св. Иван Рилски“ в София.
Собствениците на предприятието са се ангажирали с провеждането на профилактични прегледи на всички работещи, след което резултатите от техните изследвания ще бъдат обявени публично. Така цялата общественост ще има представа има ли болни в ОЦК и колко са те. А не, както сега се мисли, че едва ли не всеки работещ в завода е болен, заяви се председателят на синдиката Красимир Митов. Профилактичните прегледи ще започнат от следващата седмица.

3 коментара:

Анонимен каза...

Как не ви е срам да лъжете бе идиоти такива.Не 90% а 0,9% са със ново облекло, и това са приближените на Стамен Стамов и на Дон Цеци.

Анонимен каза...

Поредната мръсна лъжа!А, да не забравя, този месец заплатите ги изплатиха съвсем навреме...ха ха ха! Лъжи. лъжи...

Анонимен каза...

Бе то бива ,бива лъжи ,ама вие не спирате ,бре!
Какви защитници,бре,кого защитавате?
Работниците на вас ли ще вярват или на очите си.
Боже,докарахте завода до такъв резил и още имате очи да говорите.Хората седнат ,станат и ви псуват,за дереджето си,вие ми се правите на велики.

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!