петък, 26 ноември 2010 г.

Кърджалиец задържан за фалшива валута и наркотици

Една жена и трима мъже са задържани при опит да обменят фалшива валута, съобщи министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.
В банковия клон в Казанлък 27-годишна жена от Димитровград с фалшива лична карта се е опитала да обмени 1000 швейцарски франка. При сигнала, подаден от банката в полицейското управление в Казанлък, са предприети незабавни действия. Жената е задържана, установени са и нейните връзки извън банката, които са били трима криминално проявени. В Казанлък са задържани по случая Станимир Алексиев от Кърджали, регистриран за наркотрафик, Вълчо Вълчев, регистриран за кражби, незаконно притежаване на оръжие и като член на организирана престъпна група и Росен Данчев, от Димитровград, който има присъда за нанасяне на средна телесна повреда и присъда за управление на МПС след употреба на алкохол.

На домашните адреси на задържаните в Димитровград и Кърджали са намерени 36 банкноти с номинал хиляда швейцарски франка, малки количества амфетамин, една 100-еврова фалшива банкнота и една 50-еврова фалшива банкнота.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!