сряда, 24 ноември 2010 г.

Защо Цветанов е недоволен от кърджалийската полиция?


Вицепремиерът и вътрешен министър Цветан Цветанов заяви днес, че персонално не е доволен от работата в областните дирекции в Плевен и в Кърджали.


Недоволен съм от работата на Областната дирекция в Кърджали чисто професионално, от гледна точка на резултатите, които постигат срещу престъпността, не за организираната специално.
Това заяви вчера в сутрешното предаване на в bTV вицепремиерът и вътрешен министър Цветан Цветанов. Преди ден той обяви, че персонално не е доволен от работата в областните дирекции в Плевен и в Кърджали. Според него имало слабости, но и желание за справяне в екипна работа. 
Водещите на предаването „Тази сутрин” го попитаха дали персонално е недоволен от ръководството или се е насъбрало много със случката от Кърджали от лятото, когато служители на реда нахлуха в дома на семейство Мустафови.
За Кърджали специално, когато имах срещи с хората, се поставяше проблема за бракониерството, каза Цветанов.  Недопустимо е МВР да не е активна част в противодействието на това явление, което го има и за което обществото знае. Просто по-плахо се работи в тази посока, отговори той на въпроса дали служителите на реда не си затварят очите за бракониерите по язовирите.

9 коментара:

Анонимен каза...

Защо е недоволен Цветанов ли?Ами защото сегашния шеф на полицията ще бъде пенсиониран и на негово място ще сложат оправдания Раиф Мустафа.

Анонимен каза...

.....и тогава нещата ще си дойдат на мястото,№ 1.

Анонимен каза...

koy she go naznachi raif ti li

Анонимен каза...

G. MINISTIR MOLIYA POCNETE OT CERNOOCENE SIS ROSEN PASOV BABAITA OT TOYA NE STAVA NIKAKIV POLISAU

Анонимен каза...

OKTOPODA V KARDJALI E V.SPASOV TRIABVA NEZABAVNO DA SE OTSTRANI OT OTGOVORNATA DLAJNOST KOIATO ZAEMA I NESHTATA SHTE VARVIAT POSLE KAKTO TRIABVA

Анонимен каза...

Вальо Спасов е най-корупирания в съда!!!!!!!!Вземете мерки!!!!!!!!!

Анонимен каза...

a za prokurorite te kakvi sa znaete te kak mogat da te napraviyat vinoven kato ne si za nykoi ot tyh ne govory za vsicki

Анонимен каза...

Абе те са за подкарване половината в този съд,че едни кирливи ризи като наизлезнат ,па ще и вонят-УЖАС А за Спасов спор няма-супер ...човек

Анонимен каза...

да бе тоя Спасов е вече време да го поразмърдат малко много си ояде, че и обкръжението му също.къде е Цветанов сега?

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!