четвъртък, 25 ноември 2010 г.

Четири катастрофи в сряда, няма пострадали

Четири са катастрофите, станали  вчера на територията на област Кърджали. Няма пострадали, нанесени са само материални щети.
Две от пътните произшествия са причинени от движение с несъобразена скорост. По пътя между Ардино и село Синчец автомобил “Ауди”, управляван от Ш.Р./29/, навлязъл в лентата за насрещно движение и блъснал “Фолксваген”.
В участъка между спирка “Джебел и град Джебел лек автомобил “Хюндай”, шофиран от А.Д./63/, блъснал домашно животно. Алкохолните проби на шофьорите от двете произшествия са отрицателни. На виновните са съставени актове.
Влекач управляван от  Н.Н./44/ ударил паркиран “Фолксваген” на ул.”Първи май” в Кърджали. На ул.”Осми март” лек автомобил “Ауди” с водач М.Н./70/ не пропуснал потеглящ автобус и е последвал удар. Тестовете за алкохол на шофьорите са отрицателни. На виновните са съставени актове.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!