четвъртък, 25 ноември 2010 г.

Гледаме "Пирин" - "Арда" директно по БНТ Сат

Утре от 17,30 ч БНТ Сат ще излъчи пряко от Разлог волейболният мач от Суперлигата на България между "Пирин" и "Арда".   Решението на националната медия за диркетно предаване на срещата, дойде в последния момент. В предварителната програма на телевизията не беше заложено излъчване на мача.
Коментатор на мача ще бъде известният български журналист Сашо Йовков, чиито корени  са от Кърджали.  Учил е няколко години в училището  в кв. "Гледка". Миналото първенство  той коментира на живо от зала "Арпезос" в Кърджали мача "Арда" - "Лукойл Нефтохимик".
Очаквам интересен двубой в Разлог между два прогресиращи волейболни отбора в България,  сподели специално за "Нов живот" Сашо Йовков. И "Пирин" , и "Арда" в последните години се утвърдиха като сериозни отбори в Суперлигата на България.
Фаворити  са пиринци, които тази година ще се борят  да играят финал за шампионската титла. Но и преди  съм казвал, че който  подцени "Арда" ще бере доста ядове, каза Йовков.
Интересът към мача е  продиктуван и от факта, че от двете страни на мрежата ще излязат бивши съотборници  от кърджалийския тим. В "Пирин" от това първенство играят  бившите състезатели на "Арда"  Валентин Димов и Константин Коцев.
Няма отбор, който да излиза на игрището, за да губи мач, коментира треньорът на "Арда" Иван Халачев.  Ще гледаме да играем добър волейбол, пък каквото стане. Според него допълнителна мотивация на момчетата му  може да се окаже, че мачът ще бъде предаван двиректно по телевизията.
Николай СТОЕВ
Снимка: Петко БОРИСОВ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!