сряда, 24 ноември 2010 г.

Благодарят на полицията за акцията в Черноочене

Благодарствено писмо от Велизар Соколов, управител на АРСИС Консултинг, е изпратено до министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов с копие до главния секретар на МВР Калин Георгиев, директора на ГДБОП старши комисар Станимир Флоров и директора на ОДМВР-Кърджали комисар Тодор Терзиев. В него юридическият представител на Adidas AG и Nike  изказва благодарност във връзка със специализирана полицейска операция на ТЗ “Борба с организираната престъпност” в ОДМВР на 13.10.2010 г.
Тогава при проверка в два цеха в селата Черноочене и Комунига антимафиотите установиха и иззеха 538 бройки готова продукция с неправомерно използване на логото на Adidas AG, Adidas Internacional Marketing B.V, Nike Internacional Ltd, Reebok Internacional Ltd. И двата цеха са били в режим на производство и при операцията за противодействие на интелектуалното пиратство са иззети и спомагателни материали.
Благодаря на всички служители от ТЗ “Борба с организираната престъпност”, които под ръководството на своя началник Борислав Ботев действаха изключително професионално, предотвратиха разпространението на голямо количество фалшификати на спортни стоки на българския пазар, пише в писмото си Велизар Соколов.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!